Dinu Maxer, sărbătorit de două ori! Cum se completează cu noua lui iubită: „Sunt fericit că am lângă mine o persoană care mă susține...”

#Exclusiv Click!

Dinu Maxer urmează să împlinească 50 de ani pe 27 noiembrie, dar până atunci s-a sărbătorit cu prietenii săi luni, pe 20 noiembrie, și s-a bucurat de prezența apropiaților și a iubitei sale, Magdalena Chihaia, alături de care a început o relație din luna iunie a acestui an.

Dinu Maxer: „Am lângă mine o persoană care mă iubește”

Cum s-a distrat însă la petrecerea organizată în cinstea lui și ce cadouri a primit, Maxer ne-a spus totul, „la cald”.

A fost mirific. Am avut o zi superbă, cu momente artistice surpriză, cu oameni care au venit pentru mine și mi-au făcut un show de efectiv mi-au dat lacrimile. Se poate spune că am plâns de bucurie!”, ne-a povestit Dinu Maxer.

„Au fost Magitot, Alexandra Violin, a cântat și Axxa, Greek for you, Magda a avut un super moment coregrafic alături de trupa Divas, a fost Burlesque, apoi alături de Dorian Afro am făcut și un moment „battle” și „fallow the leader”. De ziua mea a fost a 258-a zi „Dăruiește ziua ta”, un eveniment caritabil, adică invitații în loc să îmi cumpere cadou au donat banii pentru asociația „Ajut, deci exist". 

Conceptul este al Andreei Tamaș, iar banii s-au dus la  Căsuța Armonia, unde se fac terapii pentru copiii din spectrul autismului și unde sunt suplinite prin acești bani orele de terapie”, a declarat Dinu Maxer, în exclusivitate pentru Click!. Acesta nu își dorește nimic special în pragul vârstei de 50 de ani, în afară de sănătate și multă voie bună.

Trebuie să recunosc, cred în materializarea dorințelor și nu știu dacă mi-am dorit ceva în mod special acum. Îmi doresc sănătate pentru toți cei dragi și să ne bucurăm de momemtele frumoase împreună astfel încât să pot zâmbi la sfârșitul zilei și a anului următor. Nu știu dacă sunt împlinit cât sunt fericit.

Sunt fericit pentru că am lângă mine o persoană care mă susține, care mă iubește și care mă potențează artistic iar lucrul ăsta l-a văzut toată lumea și chiar vreau să povestesc o chestie unică! Cineva care mă cunoaște destul de bine, a venit și mi-a spus: „Ești altul, ai fizionomia schimbată, ai întinerit!". Asta înseamnă foarte mult, eu simt lucrul ăsta dar când vine confirmarea din interior parcă e și mai frumos”, a povestit Dinu Maxer cu privire la relația lui cu Magda.

Dinu Maxer aniversează în Dubai cu iubita și fiul său

Ziua lui îl va prinde chiar în Dubai pe Dinu Maxer, acolo unde va pleca alături de iubita lui și de fiul său, Andreas.

„Ziua mea este de fapt pe 27 noiembrie, acum am făcut petrecerea de ziua mea, eveniment caritabil, iar  chiar de ziua mea voi fi în Dubai, alături de Magda și Andreas. Voi primi cadourile atunci dar Magda s-a grăbit, mi-a făcut și de data asta un cadou, pe lângă cele artistice, pe lângă faptul că ea mi-a făcut cunoștință cu Andeea Tamaș și am aderat la acest concept și anume „Dăruiește de ziua ta”, mi-a făcut un cadou foarte frumos cu cea mai frumoasă poză a noastră din Barcelona, în care  într-un cod QR a pus și melodia noastră. 

Cu alte cuvinte cine se uită la tablou și vrea să asculte piesa, pur și simplu scanează codul QR și o vede. Se pare că este super inventivă și de mare efect”, a mai completat Dinu Maxer care este acum focusat pe noul său business, și  anume Axxa Music School. 

Cât despre cadoul pe care chiar artistul și l-a făcut de ziua lui, acesta este o pagină nouă de Instagram, intitulată „Sfaturi la 50 de ani”, „o pagină în care  o să sintetizez toate trăirile și experiențele mele legate de o viață sănătoasă și de tratarea unor probleme pe care le fac  instinctiv astfel încât în fiecare săptămână un filmuleț va  face, sper, câțiva oameni să zâmbească, să își schimbe stilul de viață și, de ce nu, să își trateze niște probleme cu care se confruntă”, a mai spus Dinu Maxer.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
banner livia graur png
banner cristina cioran png
image
actualitate.net
image
actualitate.net