Ce spune iubita lui Dinu Maxer despre un posibil copil cu artistul: „M-am visat mamă!”

#Exclusiv Click!

Dinu Maxer (49 de ani) și actuala iubită, Magdalena Chihaia, se bucură de o iubire adolescentină fără griji și probleme. Cei doi petrec foarte mult timp împreună, însă se pare că, momentan, nu au gânduri nici de însurătoare, dar nici de a deveni părinți. Contactată de Click!, partenera de viață a solistului de la trupa AXXA, ne-a dezvăluit mai multe secrete din căminul lor conjugal.

„M-am visat mamă, da, la un moment dat, însă nu a fost să fie. Nu găsisem persoana potrivită. Dinu are deja doi copii: Andreas și Maysa, așa că nici aici nu se pune problema de un al treilea copil, momentan. Cum îmi place mie să zic, mama m-a făcut la 40 de ani, deci mai am 3 ani de gândire în această direcție. Iubesc foarte mult copii și am lucrat 12 ani cu copii, pe parte de evenimente, emisiuni pentru copii, cursuri de teatru și dans și cumva de fiecare data mă simțeam puțin <mămică>, însă pentru copiii lui Dinu nu vreau să fiu <mămică>, vreau să fiu cea mai bună prietenă. Dinu are doi copii adorabili și mie îmi este de ajuns, pentru moment. Pot spune, ca un secret, că Andreas este exact cum visam eu să arate băiatul meu, dacă aș fi avut. Suntem fericiți așa cum suntem, și eu și Dinu. Nu ne lipsește nimic”, a declarat Magdalena Chihaia, pentru Click!

Peste tot de mână

Magdalena și Dinu formează un cuplu atât pe scenă, cât și acasă. Cei doi par că se înțeleg perfect și că sunt suflete pereche. După divorțul tacit de Deea Maxer, artistul a reușit să zâmbească din nou și asta datorită actualei sale partenere de viață, care nu îl scapă din ochi nici măcar o clipă.

Ba mai mult, relația lor evoluează foarte rapid, mai ales că bruneta și Dinu și-au cunoscut reciproc familiile, dar și prietenii apropiați.

Click! spune

Dinu și Deea Maxer au divorțat oficial, la începutul lunii martie. Se pare că motivul lor ar fi fost faptul că nu mai existau sentimente între ei și trăiau sub același acoperiș ca doi frați.

După ce au divorțat oficial, atât Dinu, cât și Deea, au postat același mesaj pe conturile lor de socializare în care le spuneau tuturor că mariajul lor a luat sfârșit, însă nu înainte să își mulțumească unul altuia pentru momentele frumoase petrecute împreună.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net