Momente de panică pentru Dinu Maxer. Ce a pățit fostul soț al Deei: „Nu faceți aceeași greșeală!”

Dinu Maxer și-a îngrijorat fanii după ultima ispravă de care a avut parte. Fostul soț al Deei Maxer a traversat clipe de panică după ce a căzut pradă hackerilor. Artistul a lipsit câteva ore bune din social media, însă a revenit cu o explicație plauzibilă. 

Dinu Maxer, victima hackerilor / foto: Colaj Click!
Dinu Maxer, victima hackerilor / foto: Colaj Click!

De ani buni de zile Dinu Maxer activeză pe platformele din mediul online, acolo unde-și expune atât viața personală, cât și pe cea profesională. Din păcate, a ajuns să fie victima hackerilor și să rămână pentru scurt timp fără conturile din social media. 

Dinu Maxer: „Mi-a fost spart Instagramul” 

Pe lângă faptul că nu a mai avut acces în social media câteva ore, Dinu Maxer a ținut să-și atenționeze fanii să nu facă aceeași greșeală pe care el a făcut-o, anume să acceseze diverse link-uri, chiar dacă unele sunt trimise de pe conturile lui de social media. 

„Salutare tuturor! Dacă în timpul zilei de astăzi ați primit vreun mesaj de la mine de pe Instagram sau de pe Facebook, cu cereri de link, de votat, de tot felul de tâmpenii, să le ignorați! Mi-a fost spart Instagramul, dar Instagramul are o modalitate incredibilă de a-ți recupera contul, așa că am reușit să îl recuperez. Nu faceți aceeași greșeală ca cea pe care am făcut-o eu. Nu răspundeți!”, a fost mesajul transmis de Dinu Maxer, pe Instagram.

image

Dinu Maxer se iubește cu Magdalena Chihaia 

Dinu și Deea Maxer au divorțat în urmă cu doar câteva luni și ambii au decis să meargă pe drumuri separate. Frumoasa brunetă s-a cuplat cu Robert Drilea, asfel că Dinu nu s-a lăsat mai prejos și a ales să își refacă viața sentimentală în brațele Magdalenei Chihaia. 

Cum s-au cunoscut cei doi au mărturisit în cadrul primei ediții „Exclusiv VIP”, cu Cristi Brancu de la Prima TV:

A început printr-o prietenie și ne-am cunoscut la un eveniment unde Dinu a venit împreună cu bunul nostru prieten comun, Florin Burescu, am făcut cunoștință. Eu nu știam că Florin vine cu Dinu, eu am fost fan Axxa toată adolescența. Eu nu am știu că el a văzut personajul meu de la iUmor”, a mărturisit în direct iubita lui Dinu Maxer,  Magdalena Chihaia, care a terminat actoria sub îndrumarea lui Virgil Ogășanu.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net