Deea Maxer rupe tăcerea! Ce spune despre relația cu Robert, la câteva zile după mesajele pentru bărbații infideli

În urmă cu doar câteva zile, pe conturile de social media ale Deei Maxer au apărut mai multe mesaje denigratoare la adresa bărbaților, dar nu a tuturor, ci doar a unei categorii anume: infidelii. Inițial, fanii nu au știut cum să interpreteze întreaga scenă, așa că fosta soție a lui Dinu Maxer a venit cu o explicație. 

Deea Maxer / foto: Colaj Click!
Deea Maxer / foto: Colaj Click!

Deea Maxer trăiește de câteva luni o nouă iubire cu Robert Drilea, bărbatul alături de care are mari planuri de viitor. Cum relația lor decurge atât de bine, oamenii și-au pus un semn de întrebare referitor la stadiul acesteia și dacă sunt probleme în cuplu. 

Deea Maxer explică rolul mesajelor de acum câteva zile

La puțin timp după ce a lăsat loc de interpretări (n. r. că ar exista probleme în relația de cuplu), Deea Maxer a elucidat misterul și a explicat motivul pentru care a lăsat aceste mesaje în social media, pe care ulterior le-a șters: 

„Uneori, nu ai nevoie să-i auzi scuzele, pentru că acțiunile au spus deja adevărul”;

„Cod roșu pentru băieții nătângi, aflați într-o relație, care dau mesaje altor fete, de pildă «nu mai am treabă cu ea, dar locuim împreună de 4 ani, hai, te rog, fie-ți milă de un distrus plictisit și întâlnește-te cu mine că sunt mare macho cu femeie acasă>>. Bă, băieți, dacă tot aveți b***e să rupeți treaba cu iubita, măcar luptați pentru ea și pentru ce aveți împreună și dacă nu și nu, adio, nu stați ca oligofrenii și dați mesaje altora cu gagica-n sufragerie, popândăi plictisiți”, au fost mesajele care i-au pus pe gânduri pe fani.

Deea și Robert formează un cuplu / foto: Instagram
Deea și Robert formează un cuplu / foto: Instagram

Acum, explicația acesteia constă în faptul că îi place să distribuie anumite statusuri în social media, indiferent dacă au legătură cu viața sa personală, sau nu. De asemenea, iubita lui Robert Drilea a mai spus și faptul că nu este adepta „mesajelor subliminale”, explicând clar că dacă are ceva de spus, o face curajos și asumat. 

„Sunt niște statusuri de viață pe care le distribui, chiar dacă nu au legătură cu viața mea personală sau profesională. Dacă eu repostez anumite videouri, mottouri, mesaje care mă inspiră, nu au legătură cu viața mea personală. Nu sunt mesaje subliminale. Dacă am ceva de declarat, ies și declar! Eu nu prea urmăresc ce se scrie despre mine pe internet.

Oricum, zilnic eu postez anumite chestii, sunt anumite pagini pe care eu le urmăresc. Dau share doar postărilor care coincid cu principiile mele de viață. Asta nu înseamnă că sunt gravidă sau că m-am despărțit… Totul este departe de viața mea personală, nu are nicio treabă. Sunt doar lucruri în care cred. Am multe femei care mă urmăresc și care se regăsesc în ceea ce postez și tocmai pentru ele le distribui”, a declarat Deea Maxer, potrivit playtech.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
banner cristina cioran png
Cum a ajuns Andreea Marin sa impinga masina intr o intersectie mare din Bucuresti  Moldoveanca la volan jpg
banner dinu maxer png
Fosta mare canotoare română nu face rabat de la nimic atunci când este vorba de sărbători și de mâncarea tradițională
   "De Paște fac tot posibilul să fiu cu ai mei și cu mâncarea pe care o face Codruța, mama și soacra mea", ne-a spus Dan Negru
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net