Probleme în paradis pentru Deea Maxer și Robert Drilea? Ce mesaje dure a postat vedeta: „Fie-ți milă de un distrus plictisit”

Ultima actualizare:

Robert Drilea i-a fost infidel Deei Maxer? Sau în fosta căsnicie cu Dinu Maxer s-a confruntat cu o astfel de situație? Aceste întrebări apar în urma unor mesaje tranșante în care bruneta îi pune la punct pe bărbații infideli. Persoana sau situația la care s-a referit artista este știută, probabil, doar de ea, căci nu a oferit mai multe informații. 

Deea Maxer și Robert Drilea / foto: colaj Click!
Deea Maxer și Robert Drilea / foto: colaj Click!

După ce și-au spus „adio”, Deea și Dinu Maxer au decis să rămână în relații bune de dragul copiilor lor. De asemenea, ambii și-au refăcut viața sentimentală cu alte persoane alături de care par să se simtă foarte bine. 

Deea Maxer, mesaje cu subînțeles în social media 

Mesajele dure postate la adresa bărbaților care își înșeală partenerele au ridicat un semn de întrebare în rândul internauților. Vedeta nu a oferit mai multe detalii, mai ales că la scurt timp a șters postarea cu injuriile la adresa masculilor infideli. 

„Uneori, nu ai nevoie să-i auzi scuzele, pentru că acțiunile au spus deja adevărul”, „Cod roșu pentru băieții nătângi, aflați într-o relație, care dau mesaje altor fete, de pildă «nu mai am treabă cu ea, dar locuim împreună de 4 ani, hai, te rog, fie-ți milă de un distrus plictisit și întâlnește-te cu mine că sunt mare macho cu femeie acasă».

Bă, băieți, dacă tot aveți b***e să rupeți treaba cu iubita, măcar luptați pentru ea și pentru ce aveți împreună și dacă nu și nu, adio, nu stați ca oligofrenii și dați mesaje altora cu gagica-n sufragerie, popândăi plictisiți”, au mesajele postate de Deea Maxer, pe internet.

Deea Maxer: „Sper să ne țină”

În urmă cu doar câteva luni, fosta soție a lui Dinu declara public dragostea pe care i-a poartă lui Robert Drilea, mărturisind totodată că nu spune „nu” unei alte căsătorii:

„Da, sunt îndrăgostită! Da, sunt într-o relație! Da, îmi asum! Sper să ne țină, avem două case acum, adică el stă la mine și eu la el. Și nu, nu este prea repede pentru că divorțul de fostul meu soț nu a fost în momentul în care v-am anunțat, detașamentul nostru sentimental a fost de foarte mult timp. Pe Robert l-am cunoscut înainte de Paște, după divorț, prin niște prieteni. Robert nu știa cine e Deea Maxer. Robert a cunoscut-o pe Andreea de la zero. Nu știa absolut nimic despre mine…”, a povestit vedeta, într-o emisiune televizată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image png
dan nutu ileana popovici jpg
image png
mihai bendeac jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net