Dinu Maxer, făcut praf de tatăl Deei: „A scăpat de domnul Fitze, chinul vieții ei!”

Au ieșit la iveală noi secrete murdare din mariajul dintre Deea și Dinu Maxer. Se pare că socrii nu prea l-au avut deloc la suflet pe cântărețul de la trupa Axxa. Iată ce a putut să spună Romeo, tatăl Deei Maxer, despre fostul lui ginere! 

Deea și Dinu Maxer au șocat pe toată lumea atunci când au anunțat că divorțează, în martie 2023. Cei doi nu și-au spălat, la acel moment, rufele în public și au explicat că iubirea dispăruse din cuplul lor de mai multă vreme. 

Între timp, amândoi și-au căutat iubirea în brațele altor parteneri: Deea s-a cuplat cu Robert Drilea, iar Dinu cu coregrafa Magdalena Chihaia. 

Tatăl Deei Maxer, Romeo: „A scăpat de chinul vieții ei și al nostru, dl. fitze Maxer”

Toate bune și frumoase, însă socrii par că nu l-au avut deloc la inimă pe fostul lor ginere. Romeo, tatăl Deei Maxer, a răbufnit mai abitir ca niciodată pe Internet, făcându-l praf pe fostul soț al fiicei sale, într-un dialog înfocat cu o fană a Deei, care îi reproșa acesteia că și-a păstrat încă numele Maxer după divorț. 

„Tot pentru cultura ta generală află că este în continuare Maxer. Asta ca să dormi liniștită și să te ocupi puțin de gramatica ta, aia <<educată>>. 

În plus, manierată și educată a fost întotdeauna, pentru că așa am educat-o (observi unde se pune cratima!).

Și mai află, stimată doamnă, că încă nu este singură pe lume doamna Maxer, chiar dacă a scăpat de chinul vieții ei și al nostru (Dl. fitze Maxer).Stai pe banca ta, că-ți dăm noi semnal când să ieși la tablă”, a spus nervos tatăl Deei, într-un comentariu acid pe rețelele de socializarea. 

Fana cu pricina nu s-a abținut nici ea și a mai lăsat un comentariu ironic la adresa noului partener al Deei Maxer, Robert Drilea. 

Doamne ajută cu mecanicul auto!”, a notat aceasta. 

Tatăl Deei Maxer, Romeo, a replicat din nou acid. 

Este dealer auto”, a mai precizat tatăl Deei, în dialogul lui cu fanii. 

Deea despre Dinu Maxer: „Era violent și irascibil! Nu se iubea pe el!”

Singurul moment în care Deea a dat din casă în ce privește divorțul de Dinu Maxer a fost în emisiunea lui Cătălin Măruță, acolo unde aceasta i-a reproșat fostului soț că ar fi fost violent verbal în decursul mariajului lor. 

„La detașare a dus nepotrivirea de caracter, incompatibilitatea și lipsa calmității. Era irascibil. Îi sărea sosul picant. Era violent verbal, irascibil, Dinu nu se iubea pe el.

Nu am cum să iubesc un om care nu are grijă de el. Toate astea au dus la divorț. Eu îl știam de acasă, tu de la TV, e o mare diferență între cele două variante”, a spus Deea Maxer, în cadrul emisiunii „La Măruță”, de la Pro TV.

Ulterior, Dinu Maxer a venit cu noi lămuriri privind derapajul Deei din emisiunea lui Cătălin Măruță la adresa lui. 

„După o săptămână în care am ocolit toate întrebările rautăcioase legate de declarațiile de la el din emisiune, am apărut la o altă emisiune și am spus: «Deea a fost păcălită la emisiunea lui Măruță.
Eu consider că a intrat într-un joc al răspunsurilor forţate, astfel încât nu e o declarație venită din partea ei. A fost o conjunctură, iar ea a căzut în plasă.

De pildă, dacă mă pui să-ți spun un defect al Deei, pentru că asta i s-a întâmplat ei, iar tu-l pui în contextul despărţirii, aceasta e o formă de manipulare» . Este o părere proprie, confirmată și de prietenii mei psihologi cu care m-am consultat.

Deea nu a spus nici o secundă că Dinu ar bate câmpii. Nu am bătut câmpii deloc, eu am discutat foarte mult cu Deea pe marginea a ceea ce a spus la Cătălin Măruță în emisiune!”, a declarat Dinu Maxer, în exclusivitate pentru Click!

Deea și Dinu Maxer au format un cuplu timp de 18 ani, însă relația lor a ajuns la final, în primăvara lui 2023. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net