Dinu Maxer, Revelion alături de iubita lui! Ce a pățit Magdalena: „Nu am fost tristă pentru că...”

#Exclusiv Click!

Dinu Maxer (50 de ani) trăiește de mai bine de jumătate de an o iubire ca în basme alături de partenera sa de viață, Magdalena Chihaia (37 de ani). Soarele a răsărit imediat pe strada artistului, după divorțul de Deea Maxer, și se pare că este mai fericit ca niciodată în brațele actualei partenere.

Dinu și Magdalena Chihaia, în noaptea de Revelion. Sursă: Instagram
Dinu Maxer și iubita

Cei doi petrec foarte mult timp împreună, astfel că și trecerea dintre ani i-a prins tot împreună. Dinu Maxer și actuala parteneră de viață au ales să petreacă noaptea de Revelion la un restaurant de lux din Capitală unde artistul a și prezentat evenimentul, dar s-a și distrat până în zorii zilei alături de iubita sa și cei prezenți.

„A fost frumos! Am fost cu Dinu la un restaurant unde a prezentat în toate cele trei săli și unde efectiv lumea l-a savurat, l-a aplaudat după care au făcut poze cu el. De data aceasta eu nu am lucrat. Trebuia să am și eu un eveniment cu fetele, însă s-a contramandat cu o zi înainte de Revelion.

Oameni neserioși. În 15 ani de când am evenimente și lucrez de Revelion nu am mai pățit asta. Însă, nu am fost tristă pentru că am putut să fiu tot Revelionul lângă iubitul meu și să ne bucurăm împreună de trecerea dintre ani. Anul 2023 mie mi-a schimbat viața total și lui la fel și abia asteptăm să vedem 2024 cât de magic va fi pentru noi”, a spus Magdalena Chihaia pentru Click!

Click! spune

Dinu și Deea Maxer au doi copii împreună. Sursă: Facebook

Dinu Maxer a divorțat anul trecut, la începutul primăverii de Deea Maxer, femeia cu care a fost căsătorit timp de 14 ani și cu care are doi copii: pe Andreas și pe Maysa. În urma divorțului tacit, cei doi și-au refăcut rapid viețile personale și se pare că sunt mai fericiți ca niciodată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net