Deea Maxer, momente de pus în ramă cu ea, copiii și iubitul! Uite ce au făcut cei patru

Luna decembrie este cea mai frumoasă lună din an! Asta pentru că cei dragi se strâng la aceeași masă, stau la povești, râd, glumesc și se înfruptă din tot felul de mâncăruri delicioase. De asemenea, unul dintre cele mai importante simboluri din perioada Sărbătorilor de iarnă este și bradul ce trebuie împodobit.

Relația amoroasă dintre Deea (33 de ani) și iubitul său, Robert Drîlea evoluează de la o zi la alta. Cei doi petrec foarte mult timp împreună, și-au cunoscut familiile și profită de orice moment al anului pentru a se bucura din plin. În una dintre cele mai recente postări ale brunetei de pe contul său de Facebook putem vedea cum ea, împreună cu actualul partener de viață și cu cei doi copii pe care îi are din mariajul eșuat cu Dinu Maxer au împodobit bradul în așteptarea lui Moș Crăciun. Din imaginile publicate putem vedea că atmosfera este una de poveste având în vedere zâmbetul larg de pe chipurile lor.

Deea Maxer visează la o familie

După divorțul de Dinu Maxer, Deea a fost invitată în cadrul emisiunii “La Măruță”, de la PRO-TV, unde a declarat public că este dispusă să își refacă și pe acte viața personală:

„Deea Maxer e numele meu pentru că am doi copii cu numele de Maxer. Dar o să mă cheme Drîlea, dacă mă mărit. Nu e complicat, asta e iubirea”.

Click! spune

Deea și Dinu Maxer au doi copii împreună. Sursă: Facebook

Dinu şi Deea Maxer au divorţat după 18 ani de relaţie şi 14 ani de căsătorie la începutul primăverii. Chiar dacă au împreună doi copii, pe Andreas (11 ani) și pe Maysa (de 3 ani), acest lucru nu i-a împiedicat să își spună adio. În ciuda despărțirii lor, cei doi au rămas prieteni buni, ba mai mult sunt chiar și vecini, deoarece locuiesc în același bloc, unul la etajul patru și unul la etajul doi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Soldat rus in Ucraina FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net