Scandal în familia Maxer! Reacție dură a lui Dinu, după ce a fost făcut fițos de tatăl Deei! „Sunt în șoc! N-am băut cu el!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Dinu Maxer (50 de ani) a reacționat în scandalul cu fostul lui socru, Romeo. Tatăl Deei Maxer a răbufnit, zilele trecute, și și-a catalogat fostul ginere drept „fițos”, într-un comentariu postat pe rețelele de socializare. Bărbatul și-a felicitat, totodată, fiica că a scăpat de „chinul vieții ei!”. Iată care este reacția cântărețului de la Axxa, care i-a dat o replică fostului socru. 

Dinu Maxer: „Sunt șocat! Credeam că am o relație foarte bună cu socrii”

La aproape un an de la anunțarea divorțului de Deea, Dinu Maxer s-a trezit peste noapte, în mijlocul unui scandal cu fostul socru, Romeo. Tatăl Deei Maxer a răbufnit, zilele trecute, pe Internet, fiind provocat de o fană a artistului. 

Acesta l-a catalogat, public, pe fostul său ginere ca fiind „fițos” și l-a numit „chinul vieții” fiicei sale, dar și al socrilor. 

Dinu a rămas șocat când a aflat din presă ce cuvinte dure a putut să-i adreseze fostul lui socru, cu care credea că se află, în acest moment, în relații cordiale. 

De altfel, în weekend, Dinu dăduse nas în nas cu fostul lui socru, căruia i-a lăsat în grijă copiii, pe Andreas și pe Maysa. 

„Pentru mine pot să spun că a fost un mare șoc. Nu aș fi vrut să comentez, pentru că a trecut suficient timp de la divorț și fiecare dintre noi e angrenat în altă relație. 

Sâmbătă dimineața, eu am mers și le-am lăsat copii! Culmea, eu credeam că am o relație foarte bună cu ei. 

Puțin deplasat cuvântul ăsta, să spui despre mine că sunt domnul Fitze, pentru că eu chiar nu sunt fițos! Mie lumea îmi zice că sunt diferit pe stradă, la televizor par mai îngâmfat. 

Repet, sâmbătă i-am dus copiii și am dat noroc cu el. Mi-a spus <<la mulți ani>> și că e o fană de a ta din Petrila, care a făcut comentarii răutăcioase la adresa Deei. 

El a crezut că eu complotez cu ea. Dar, de la ataca pe cineva, până la a mă ataca pe mine, e cam mult”, a spus Dinu Maxer, la Antena Stars

„Deea s-a dezis de orice comentariu făcut la nervi de tatăl ei”

Dinu și-a confruntat fostul socru după cele întâmplate, în măsura în care fosta soție, Deea, s-a dezis de vorbele părintelui său. 

„Am avut o relație cordială cu socrii, mai rece așa. Ce să zic?! Nu am băut niciodată cu el. Socrii nu s-au băgat în despărțirea noastră. 

Eu sunt acum într-o fază de acceptare, nu am nici o problemă cu Deea. Nu i-am spus vreodată copilului, lui Andreas, să nu se ducă la Deea.  

I-am trimis un mesaj fostului socru și mi-a trimis un răspuns cum că nu a fost cu intenție, că a făcut comentariul la nervi, a zis: <<am scăpat-o și eu la nervi, m-am săturat ca Deea să fie luată la rost>>. Dar m-a deranjat că nu au șters mesajul de pe Internet.

Deea s-a dezis de orice comentariu al tatălui ei de pe net. Ea chiar mi-a cerut acum 6 luni să șterg comentariile răutăcioase despre divorț de pe net pentru că o deranjau”, a mai spus cântărețul. 

Dinu Maxer: „Nu-i port pică! În relația dintre noi primează copiii”

Deși a fost vădit surprins de cele întâmplate, Dinu spune că nu-i poartă pică fostului socru, la care va continua să-și ducă cei doi copii în weekend-uri. 

„Nu vreau să se înțeleagă greșit. Nu e atât de rău între noi, acum câteva zile ne-am salutat. El și-a cerut scuze, asta e, probabil în două săptămâni vom fi ok.

Nu-i port pică fostului socru pentru ceea ce s-a întâmplat. În fond și la urma urmei, în relația dintre noi primează copiii și liniștea lor! Atât mai am de zis!”, a declarat Dinu Maxer, în exclusivitate pentru Click!, în ce privește scandalul cu fostul lui socru. 

Tatăl Deei, despre fostul ginere: „A scăpat de domnul Fitze, chinul vieții ei și al nostru!”

Romeo, tatăl Deei Maxer, a avut un derapaj chiar zilele trecute pe Internet, făcându-l praf pe fostul soț al fiicei sale, Dinu, într-un dialog cu o fană a cântărețului. 

„ Află, stimată doamnă, că încă nu este singură pe lume doamna Maxer, chiar dacă a scăpat de chinul vieții ei și al nostru (Dl. fitze Maxer).Stai pe banca ta, că-ți dăm noi semnal când să ieși la tablă”, a spus nervos tatăl Deei, într-un comentariu acid pe rețelele de socializarea. 

Fana cu pricina nu s-a abținut și a mai lăsat un comentariu ironic la adresa noului partener al Deei Maxer, Robert Drilea. 

„ Doamne ajută cu mecanicul auto!”, a notat aceasta. 

Tatăl Deei Maxer, Romeo, a replicat din nou acid. 

„Este dealer auto”, a mai precizat tatăl Deei, în dialogul lui cu fanii. 

Deea și Dinu Maxer au șocat lumea mondenă atunci când au anunțat că divorțează, în martie 2023. Cei doi nu și-au spălat, la acel moment, rufele în public, mărginindu-se să declare că iubirea dispăruse din cuplul lor de mai multă vreme. 

Între timp, amândoi și-au căutat iubirea în brațele altor parteneri: Deea s-a cuplat cu Robert Drilea, iar Dinu cu coregrafa Magdalena Chihaia. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
netflix pixabay jpg
artista care a trait cu amanta sotului png
image
actualitate.net
image
actualitate.net