Imaginile care nu-i vor pica deloc bine lui Dinu Maxer! Cum și-a fotografiat Deea iubitul, alături de fiica ei

Deea (33 de ani) și Dinu Maxer (50 de ani) au divorțat după 18 ani de iubire și 14 ani de mariaj. Astfel, că în prezent cei doi și-au refăcut viețile persoanle. În prezent șatena trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Robert Drîlea, un dealer de mașini, care se pare că îi oferă echilibru emoțional acesteia.

Iubitul Deei Maxer îi citește povești micuței. Sursă: Facebook
Iubitul Deei Maxer îi citește povești micuței. Sursă: Facebook

În una dintre cele mai recente imagini postate de Deea Maxer pe contul său de Facebook putem vedea cât de bine se înțelege tânărul cu Maysa, fiica pe care vedeta o are împreună cu Dinu Maxer din mariajul lor eșuat. Tânărul se pare că adoră copiii, deoarece atunci când are timp liber acesta îi citește povești fetiței și stau de vorbă minute în șir, pe baza a ceea ce este scris în cărțile cu basme.

Imaginea recentă de pus în ramă nu este singura pe care Deea a postat-o pe conturile sale de socializare. De Sărbători, cei patru: Robert, Deea, Maysa dar și Andreas au fost în Grădina Botanică unde s-au putut bucura împreună de figurile specifice sezonului de iarnă ce erau acolo.

Dinu Maxer, alături de copii

Chiar dacă drumurile lor s-au separat, Dinu Maxer nu își neglijează deloc fiica, pe Maysa, care acum a rămas în grija mamei sale, iar Andreas, fiul lor, în grija sa. Artistul de fiecare dată atunci când are timp nu ezită să petreacă clipe de neuitat alături de prichindică. În urmă cu câteva zile, Dinu Maxer și-a luat copiii și a ieșit afară la zăpadă, la săniuș spre bucuria celor mici.

Divorțați, dar apropiați

Deea și Dinu Maxer au doi copii împreună. Sursă: Facebook
Deea și Dinu Maxer au doi copii împreună. Sursă: Facebook

Deea și Dinu Maxer au ales să divorțeze, anul trecut, la începutul primăverii, pe cale legală, la notar, fără prea mult tam-tam. Chiar dacă s-au separat, cei doi locuiesc în același bloc, la etaje diferite, unul la etaj doi și altul la etajul patru. Totul de dragul celor doi copii pe care îi au împreună: Andreas (11 ani) și Maysa (de 3 ani). După separare, băiatul a rămas în grija tatălui, iar fetița în grija mamei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net