Deea Maxer dă din casă despre divorț! „Eu am avut curajul să iau decizia și mi s-a dat dreptate”

Ultima actualizare:

Deea Maxer (34 de ani) a fost invitata lui Jorge la podcastul acestuia, Vorba lui Jorge. Fosta soție a lui Dinu Maxer a vorbit despre momentul divorțului și a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani.

Artista și-a refăcut viața acum și este liniștită și fericită lângă actualul său partener de viață, Robert Drilea dar a făcut câteva mărturisiri despre unul dintre cele mai grele momente din viața ei.

La un moment dat am hotărât să divorțez! Mie îmi place să spun că eu am avut curajul să iau decizia și mi s-a dat dreptate. Mi s-a dat dreptate, nu imediat dar  mi s-a dat dreptate!”, i-a povestit Deea Maxer lui Jorge.

De asemenea, despre bărbatul care a intrat în viața ei după divorțul de Dinu Maxer, Deea a mărturisit că l-a testat și acum este fericită pentru că cei doi copii ai săi, Andreas și Maysa, se înțeleg foarte bine cu Robert Drilea.

"În momentul în care l-am cunoscut a fost și un test"

Deea și Dinu Maxer au divorțat la notar și acum fac tot ce este posibil pentru ca cei doi copii ai lor să nu simtă că au părinții separați. Așa că își împart sarcinile pentru ei și se ajută cu copiii.

Noi am divorțat în mod amiabil la notar, copiii, programul, totul s-a împărțit de comun acord…Noi vom face programul copiilor așa cum ei și-l vor dori, pentru că noi nu avem ce să împărțim din punctul asta de vedere…E totul așa cum își doresc ei”, a mai spus Deea legat de programul copiilor pe care îl împarte cu Dinu Maxer.

„L-am cunoscut pe Robert la scurt timp după divorț și încet-încet l-am introdus în viața copiilor pentru că eu nu concept de la partenerul meu, oricât m-ar iubi pe mine și oricât de mare compatibilitate ar fi între mine și partenerul meu, nu aș accepta ca el să nu accepte prezența copiilor în viața mea! Este evident! Adică pe mine mă iei la pachet, că nu ai încotro, trebuie să mă iubești x3! (…) În momentul în care l-am cunoscut a fost și un test… Am ținut să îl urmăresc cum se comportă în preajma copiilor… Da, e ok să le spun că mami e fericită și iubește acum pe altcineva”, a mai avut de adăugat Deea Maxer despre cum l-a introdus pe noul ei iubit în viața ei și a copiilor săi pe care îi are din căsătoria cu fostul ei soț, Dinu Maxer.

Iar copiii se înțeleg de minune cu actualul său partener de viață.“Fii-miu a fost incredibil de fericit când am avut prima excursie în patru, alături de Robert… Aveam nevoie de aprobarea lui că el e bine, și că noi în formula asta suntem bine. Și suntem! (…) Acum Robert e cu Maysa acasă… Maysa a avut de ales între bunica și Robert”, a mai completat Deea Maxer care parcă a înflorit de când se iubește cu Robert Drilea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
netflix pixabay jpg
artista care a trait cu amanta sotului png
image
actualitate.net
image
actualitate.net