Livia Eftimie lovește din nou, la aproape un an de la divorț! Fosta lui Bordea, măcinată de regrete? „Plătim pentru orice!”

Livia Eftimie, fosta soție a lui Cătălin Bordea, a revenit recent în mediul online. Bruneta care după separare și scandalul mediatic a decis să își închidă pentru o vreme conturile de social media, transmite acum o serie de mesaje cu subînțeles. 

Livia Bordea / foto: Arhiva Click!
Livia Bordea / foto: Arhiva Click!

Separarea de comediant s-a produs în urmă cu aproape un an. Livia a devenit în ochii celor de acasă o persoană extrem de controversată, deoarece a început o relație cu Spike, cel care a fost cel mai bun prieten al fostului soț. Triunghiul amoros a ținut ocupate primele pagini ale ziarelor, astfel că focoasa brunetă a decis, pentru o perioadă de câteva luni, să își închidă conturile de social media. Acum a revenit cu o serie de postări care ridică un semn de întrebare. 

Livia Eftimie: „Plătim pentru orice” 

Cea mai recentă postare făcută de aceasta în social media transmite un mesaj neașteptat. Mai concret, Livia a vorbit despre „plățile morale” pe care le avem de făcut în această viață, atunci când săvârșim o acțiune, indiferent dacă-i bună sau rea. 

„Plătim pentru orice. Că ne-am născut și am trăit. Că am ratat sau reușit. Că am câștigat sau am pierdut. Că am fost loiali sau am trădat. Că am fost buni, ori răi. Că am visat sau nu. Că am fost inteligenți sau nu.

Că am glumit, că am fost serioși, că am rămas, că am plecat. Că am amăgit sau dezamăgit. Că am acționat sau nu. Că am fost reali, sinceri sau că nu am fost nimic… Tot ce contează e dacă merită sau nu”, a fost mesajul postat de Livia în mediul online.

Prima postare după ce și-a reactivat contul de Instagram a fost și ea destul de controversată. Iubita lui Spike s-a fotografiat într-un tricou negru, pe care era scris un mesaj referitor la sentimentul de nepăsare: 

 „N-am jumătăți de măsură. Am jumătăți de nu-mi pasă”.

Cătălin Bordea: „Am aflat din presă!”

Ultimele luni nu au fost cele mai fericite pentru Cătălin Bordea. Actorul de comedie a suferit după separarea de cea care i-a fost parteneră de viață. Cel mai greu moment pentru el a fost acela în care Livia a plecat definitiv de acasă.

„Cel mai greu moment a fost când a plecat de tot de acasă. Când a venit să îşi ia toate lucrurile, eu mă pregăteam să plec în turneu. Am ieşit pe uşă, m-am uitat în spate şi am văzut pentru ultima oară apartamentul cum îl ştiam. Eu nu am ştiut nimic, ea mi-a jurat că nu se întâmpla nimic între ei, deşi am insistat luni de zile. Inclusiv prietenii o întrebau dacă e ceva între ea şi el. Nu a recunoscut nimic. Am aflat din presă”, a povestit Cătălin Bordea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
Banner Andreea Raicu Laura Cosoi
Banner Andreea Raicu
image
actualitate.net
image
actualitate.net