Fosta doamnă Bordea, apariție neașteptată după divorț. Ce mesaj a transmis Livia Eftimie: „Am jumătăți de...”

Fosta soție a comediantului Cătălin Bordea, actuala iubită a fostului său prieten Spike, a ieșit din conul de umbră. Livia Eftimie a postat prima fotografie în social media, după mult timp de absență, semn că a așteptat ca apele să se liniștească. Bruneta a transmis și un mesaj sublim, inscripționat pe bluza în care era îmbrăcată. Cum arată fotografia postată de ex-soția unuia dintre cei mai faimoși comedianți români.

Livia Eftimie în perioada când forma un cuplu cu Cătălin Bordea / foto: Social media
Livia Eftimie în perioada când forma un cuplu cu Cătălin Bordea / foto: Social media

 În urmă cu câteva luni, lumea showbiz-ului exploda la aflarea veștii că Spike, fostul cel mai bun prieten al lui Cătălin Bordea, s-a cuplat cu cea care i-a fost acestuia soție ani de zile. Cei doi au divorțat și au mers pe drumuri separate, majoritatea oamenilor criticând noul cuplu pentru ceea ce i-a făcut lui Bordea.

Livia Bordea, prima fotografie de după divorț

După trădarea suferită, Cătălin Bordea a decis să meargă înainte, fiind ajutat atât de oameni specializați, cât și de apropiații săi. În paralel, fosta soție și cel care le-a fost cavaler de onoare la nuntă au decis să ia o mică pauză de la social media, prezența lor în online fiind redusă consistent.

Acum, la luni bune de la despărțire și după ce oamenii s-au obișnuit cu situația, fosta doamnă Bordea a decis că-i momentul prielnic să posteze prima fotografie. A transmis și un mesaj care lasă loc de interpretări:

„N-am jumătăți de măsură. Am jumătăți de nu-mi pasă!”, este mesajul scris pe bluza purtată de Livia Eftimie în fotografia postată pe Instagram.

Fotografia postată de Livia Eftimie / foto: Instagram
Fotografia postată de Livia Eftimie / foto: Instagram

Cătălin Bordea nu crede în relația celor doi

Pentru actorul de comedie a fost un real șoc să afle că cel care i-a fost tovarăș ani de zile i-a „suflat” nevasta, în timp ce el se afla în „America Express”. Cu toate că i-a fost greu să țină piept realității triste, într-un final Bordea s-a resemnat și a început să vorbească pe marginea acestui subiect.

În trecut, în cadrul unui podcast, comediantul a făcut o serie de declarații prin intermediul cărora a lăsat de înțeles că nu dă viață lungă relației Liviei cu Spike.

„Eu zic de ce am aflat la terapie, din cărți, nu știu ce… După un divorț, tu ai tendința să te duci într-o nouă relație, instantaneu.

Total greșit! E aia pansament… Și tu stai acolo, practic, până când te vindeci, cât de cât.

De asta, la un moment dat, sunt oameni care intră într-o relație și într-un an, doi, se uită la fata aia și nu mai are nimic cu ea, nu mai are nicio treabă. Și zic: <<păi cred că trebuie să ne despărțim. Și aia: păi de ce?>>

Bă, dar dacă facem acum, pe la 40 de ani…Dar se întâmplă. Și pur și simplu îți întârzii procesul de a sta singur, de a învăța ce se întâmplă cu tine.

Și, în același timp, folosești un om, că-l folosești. Fără să îți dai seama tu folosești omul respectiv ca să-ți ia ție gândul ăla, ieșiri, îți dă o chestie. Dar tu în timpul ăsta te vindeci și fix când te-ai vindecat, îi spui omului <<bă, pa!>>”, a spus comediantul, trimițând săgeți către cuplul Livia-Spike, în podcastul lui Gorija.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net