Fostul soț al Oanei Radu, dispus să își refacă viața personală: „Nu am să îmi pun lanțul de gât!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Oana Radu (30 de ani) a șocat anul trecut, pe toată lumea, când a anunțațt public că divorțează de antrenorul de sport, Cătălin Dobrescu, după ce în 2019 s-au cunoscut iar în 2020 s-au și căsătorit civil. Astfel, că după separare au ieșit la iveală tot felul de probleme din cuplul lor pe care vedeta încerca să le mascheze. Contactat de Click!, Cătălin a fost destul de rezervat în a vorbi despre fosta lui soție însă, ne-a spus clar, cu subiect și predicat că își dorește să își refacă viața personală.

Toate aceste afirmații vin din partea lui Cătălin după ce a divorțat de Oana Radu în decembrie 2023.

„Normal că vreau sa îmi refac viața personală. Nu am sa îmi pun lanțul de gât și gata. Despre Oana, despre despărțirea de ea, nu vreau să vorbesc. Eu am foarte multă treabă în perioada aceasta și chiar sunt bine” ne-a spus Cătălin Dobrescu, fostul soț al vedetei.

Decrații tranșante

În urma divorțului, Oana Radu a ținut morțis să le aducă la cunoștință fanilor, printr-o postare pe rețelele sociale, motivele divorțului de Cătălin. 

„Cred că nu mai este niciun secret pentru toți cei care ne urmăresc că eu eram singura sursă de venit din familia noastră. Aici am să dezvolt puțin lucrurile: când am început această relație, Cătălin antrena în Craiova, eu locuiam în București. În momentul în care a hotărât să se mute la București și concertele au început să apară, el a renunțat la ceea ce făcea pentru a conduce mașina la concerte și pentru a răspunde la teleofn când se programau de concerte. Mai exact, se ocupa de numărul de booking”, acestea sunt o parte din afirmațiile Oanei Radu.

Click! spune

După pierderea fostului ei iubit, Oana Radu a apelat la ajutorul lui Cătălin Dobrescu, pentru a slăbi. Antrenorul de fitness a devenit, în 2020, soțul, dar și managerul artistei. Nu mai este un secret că Oana s-a luptat ani de zile cu kilogramele în exces. La doar 19 ani, solista cântărea nu mai puțin de 121 de kilograme. Cu ambiție, cântareața a reușit să slăbească 64 de kilograme, ajungând la doar 57 de kilograme.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coldea cu ducka jpg
image
image
image
image
image
image
speak instagram jpg
camera televiziune jpg
Adrian Mutu, Sportpictures jpg
florin piersic jpg
ana barnoschi colaj instagram jpg
curcan istock jpg
4 grace kelly profimedia 0173054540 jpg jpeg
tora vasilescu captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net