Oana Roman își caută soț. Cum trebuie să "arate" acesta ca să aibă șanse la inima ei

Oana Roman și-a anunțat recent intenția de a-și găsi un partener de viață. Este de înțeles acest lucru, mai ales dacă ne gândim la faptul că vedeta este singură deja de ceva vreme. Oana a făcut acest anunț pe un grup de social media, atrăgând atenția a peste 50.000 de membri.

Oana Roman. Foto: arhiva.
Oana Roman. Foto: arhiva.

Cerințe pentru viitorul partener

La vârsta de 48 de ani, Oana Roman are o fetiță în vârstă de 10 ani, pe care o crește singură, după ce a trecut printr-un divorț considerat „mega toxic”. Despre viața ei personală, Oana a fost deschisă și sinceră, declarând că este o persoană publică și că acest aspect al vieții ei nu poate fi neglijat sau schimbat.

Printre cerințele pe care le are pentru viitorul său partener se numără înțelegerea și acceptarea faptului că este o mamă singură și o persoană expusă în media. Oana caută o relație stabilă, bazată pe liniște și protecție reciprocă, atât pentru ea, cât și pentru fiica ei și pentru cățelul lor de 40 kg. De asemenea, vedeta este pasionată de călătorii, în special în Franța și pe Coasta de Azur, și își dorește să împărtășească această pasiune cu viitorul său partener.

Dacă e bal, bal sa fie! Rog seriozitate. 48. Berbec. Copil - fetita de 10 ani pe care o cresc singură. Divorțată după un mariaj mega toxic. Apar în ziare că aia e, sunt persoană publică și e ceva ce nu se va putea schimba. Deci vin la pachet cu asta.

Am casă, masă, mașină și cățel de 40 kg . Restul... E can can. Îmi trebuie liniște și sentimentul că cineva mă protejează pe mine și cele două suflete ce le am în grijă. Și musai călătorii, călătoresc mult și e hobby ul meu preferat. Iubesc Franța și Coasta de Azur mai mult decât orice loc dar sunt încă multe locuri pe care încă nu le-am văzut", a scris Oana Roman pe un grup de pe o rețea de socializare.

Desparțirea de Marius Elisei a fost plină de tensiune

Oana Roman a fost căsătorită cu Marius Elisei, iar relația lor tumultuoasă a fost subiect de dezbatere publică. Despărțirea lor a fost însoțită de controverse și declarații publice, iar impactul asupra fiicei lor a fost un subiect sensibil. Vedeta a menționat că Marius Elisei nu își asumă responsabilitățile părintești în mod corespunzător, ceea ce a determinat-o să fie singură în îngrijirea și educarea fiicei lor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in Ucraina FOTO Profimedia (15) jpg
image
image
image
image
image
image
image png
IMG 3233 png
celine dion jpg
Mihai Petre e1627449427429 webp
iulia vantur colaj instagram jpg
Irina Petrescu Actrita teatru film Romania 800x561 jpg
cub cleopatra stratan edward sanda png
cristina spatar jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net