Adela Popescu, prima apariție alături de părinți la deschiderea noii afaceri de familie! Din ce face bani fratele vedetei?

#Exclusiv Click!

Adela Popescu a apărut, în premieră, alături de părinții săi la inaugurarea unei noi afaceri de familie. Fratele vedetei, omul de afaceri Călin Popescu, și-a deschis, marți seară, un centru wellness integrat pentru minte, trup și suflet, în Capitală.

Rar îi vezi familia reunită Adelei Popescu! Acest lucru s-a întâmplat, marți seara, la lansarea unui nou centru wellness, în București. 

Primele imagini cu Adela Popescu, alături de părinți, la deschiderea afacerii de familie! 

Adela și soțul ei, Radu Vâlcan, au venit însoțiți de părinții artistei, Doina și Doru Popescu, la inaugurarea centrului care aparține chiar fratelui vedetei tv, Călin Popescu. 

Adela (37 de ani) are doi frați mai mari, pe Călin, în vârstă de 44 de ani, și pe Bogdan, de 46 de ani. Familia vedetei tv este, însă, mai discretă și nu-i place să apară în lumina reflectoarelor. De data aceasta, însă, părinții Adelei au pozat și ei la panou alături de fiica lor celebră și i-au fost alături fiului lor, Călin, la evenimentul de lansare. 

Adela Popescu este mezina familiei și, nu de puține ori, a avut numai cuvinte de laudă la adresa fraților ei și a părinților.

Invazie de vedete la lansarea afacerii fratelui Adelei Popescu! Laura Cosoi nu stă acasă înainte să nască! 

Noul centru de wellness s-a inaugurat, marți seară, în prezența unui număr impresionant de 200 de invitați. 

Printre vedetele ce și-au făcut apariția la eveniment, invitate de Ivona Nenu, organizatoarea lansării, s-au numărat: Adela Popescu, Radu Vâlcan, Sore, Emily Burghelea, Dana Rogoz, Ada Condeescu, Lili Sandu, Majda, Andreea Ibacka, Amna, Shurubel sau Andreea Raicu.

Graviduța Laura Cosoi nu a ratat nici ea inaugurarea, deși stă să nască din clipă-n clipă. Laura a făcut furori purtând o rochie neagră, mulată pe burtica proeminentă de graviduță. 

Ioana Scărlătescu, om de televiziune, dar și proaspăt psihoterapeut autorizat, care își va derula sesiunile de psihoterapie în noul centru, nu a lipsit nici ea de la lansare.

Omul de afaceri Călin Popescu, fratele Adelei Popescu este fondator al centrului împreună cu Iulia Roșu, medic dermatolog, co-fondator. 

Acupunctura emoțională, floating (meditația în apă sărată), tratamentele cu radiofrecvență multipolară, tehnicile de vindecare Tai chi și Qi gong, masajul visceral sau tratamentele avansate pentru revitalizarea pielii se numără printre serviciile speciale, oferite de centrul Reconnect Harmony.

„Misiunea noastră este de a oferi un spațiu unde fiecare își poate găsi echilibrul perfect între minte, corp și suflet. Credem că armonia interioară este cheia pentru o viață împlinită și frumoasă. 

Ne străduim să oferim servicii care nu doar relaxează și revigorează, dar și inspiră și transformă. Înțelegem că fiecare persoană este unică, de aceea abordarea noastră este profund personalizată”, a declarat omul de afaceri Călin Popescu, fratele Adelei, la lansare. 

image
image
image
image
image
image
Banner Gheorghe Turda bun
speak si stefania
Andreea Raicu și-a adunat gândurile într-o postare făcută pe Instagram
BeFunky collage (6) jpg
Banner Magdalena Chihaia
Cub Marina Almășan
banner jean de la craiova png
Îndrăgita artistă își va lua însă revanșa chiar marți, mai precis mâine, pe 23 iulie, atunci când a stabilit să își serbeze ziua de naștere
image
actualitate.net
image
actualitate.net