Cum își menține Radu Vâlcan forma de invidiat. Adela Popescu l-a dat de gol pe soțul său: „Se trezește dimineața și...”

S-a aflat secretul care îl ajută pe Radu Vâlcan să se mențină într-o formă de zile mari la cei 47 de ani ai săi. Prezentatorul de la Insula Iubirii acordă mare atenție felului în care arată.

Radu Vâlcan / foto: Antena 1
Radu Vâlcan / foto: Antena 1

Alimentația joacă un rol important pentru soțul Adelei Popescu. Vedeta de televiziune are un obicei de la care nu se abate în nicio dimineață. 

Cum se menține Radu Vâlcan într-o formă de zile mari 

Telespectatorii îl apreciază pe Radu Vâlcan pentru felul în care se prezintă. Mulți sunt cei care se întreabă cum de soțul Adelei se menține atât de fit, iar răspunsul a venit chiar din partea ei. 

Adela Popescu a mărturisit că partenerul ei de viață este destul de atent la alimentația pe care o consumă și are doar o masă pe zi. De asemenea, Radu Vâlcan evită să consume alimente dulci și preparate tradiționale care conțin multe grăsimi. 

„Se ține țiplă, dar are mare grijă, la el nu există, în fiecare zi a vieții lui, se trezește dimineața și face cel puțin o tură de Herăstrău sau două, depinde de ce energie are, mănâncă doar o masă pe zi, dar și aceea cu atenția. El nu e foarte pofticios, eu cred genul acesta de viață nu poate fi îmbrățișat de oamenii pofticioși ca mine.” , a spus Adela Popescu despre Radu Vâlcan, în cadrul unei emisiuni TV.

Ce a învățat după 8 sezoane de Insula Iubirii 

În cadrul unui interviu, Radu Vâlcan mărturisea faptul că stă la cârma emisiunii de la Antena 1 de atât de mulți ani l-a ajutat să „citească” mult mai bine oamenii. 

„Sezonul opt înseamnă opt ani, în toți anii ăștia am învățat și eu la rândul meu despre concurenți, despre ce vrea publicul să afle de la concurenți, despre cum se identifică anumiți oameni cu cei care participă la reality. Nu sunt un psiholog, cum spune lumea, Doamne ferește, în niciun caz. Există un psiholog în cadrul emisiunii, care nu se vede, cu care mă sfătuiesc. Am o echipă frumoasă, profesionistă, puternică în spate, eu doar sunt un mesager. Dar am învățat și eu de la concurenți ce vor să transmită, ce nu vor să transmită, e vorba de un exercițiu.”, a declarat Radu Vâlcan, potrivit cancan.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
fratele Principele Radu, medicul Dan Gabriel Duda, la inmormantarea mamei   Casa Majestatii sale (10) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner Gigel Frone
question 2736480 1280 jpg
Dan Capatos și sotia sa,Monica Sursa Instagram
Banner Ana Socaciu
Banner Cezar Ouatu
bruce willis masina profimedia jpg
demi moore fara riduri profimedia jpg
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net