Adelina Pestrițu, petrecere fastuoasă pentru fiica ei. Micuța Zenaida a împlinit 6 ani „Îți mulțumim că ne umpli inma zi de zi”

Adelina Pestrițu (37 de ani) și Virgil Șteblea (38 de ani) au organizat o petrecere grandioasă, undeva în natură, în afara Bucureștiului, pentru fiica lor. Pe data de 3 august, Zenaida a împlinit frumoasa vârstă de 6 anișori. Ce mesaj emoționant a publicat Adelina pe rețelele de socializare.

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea, petrecere spectaculoasă pentru fiica lor / foto: Instagram
Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea, petrecere spectaculoasă pentru fiica lor / foto: Instagram

Zenaida este, cu siguranță, o fetiță norocoasă. Dacă anul trecut, cu ocazia zilei sale de naștere, părinții i-au organizat p petrecere cu tema Barbie, când totul a fost decorat în nuanțe de roz, se pare că anul acesta a avut parte de un party în pijamale. Sâmbătă, pe 3 august, micuța a împlinit frumoasa vârstă de 6 anișori, iar Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea au închiriat pentru fiica lor o cabană la munte, unde toți copiii aveau pijamale personalizate. Totodată, pe lângă numeroasele jocuri, copilașii au mâncat și un tort pe măsură.

Nu doar că a fost cu mult mai mare decât Zenaida, având numeroase etaje, ci a fost cu adevărat spectaculos. Colorat în nuanțe de alb și roz, tortul a avut mulți ursuleți, fundițe și un trenuleț roz. Bineînțeles, nu au lipsit baloanele, candy bar, castel, cât și un tobogan conflabil, tot în formă de castel. Copiii s-au bucurat și de pictură pe față.

„Ești motivul nostru zilnic pentru care îi mulțumim bunului Dumnezeu”

Cuplul a închiriat o vilă stil chalet la Bran, cu 600 de metri pătrați suprafață utilă. Pensiunea are o capacitate de 14 persoane, 7 camere, 10 băi, bucătărie, dining room, spațiu de recreere, bibliotecă, balcon la etaj, terasă și parcare privată. De asemenea, Adelina Pestrițu a publicat, cu acestă ocazie, și un mesaj emoționant pe pagina sa personală de Instagram.

LA MULȚI ANI, Zeny! Fie ca îngerul tău păzitor să te ocrotească în fiecare clipa a vieții tale, să-ți păstreze iubirea și credința. Ești motivul nostru zilnic pentru care îi mulțumim bunului Dumnezeu. Suntem foarte mândri de tine și îți mulțumim că ne umpli inima zi de zi. Te vom iubi și te vom prețui toată viața! Cu multă dragoste, mama și tata”, a scris ea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
printele din olanda profimedia jpg
emily in paris jpg
Banner Nicolai Tand
stefania costache iumor jpeg
anca parghel png
sean diddy combs gettyimages jpg
nicole scherzinger costum baie plaja jpg
Banner Sarah j Sun
image
actualitate.net
image
actualitate.net