Adina Alberts, trucuri pentru regenerarea rapidă a părului. Secretele care te ajută să ai părul mătăsos

Ultima actualizare:

Podoaba capilară reprezintă unul dintre cei mai importanți factori adjuvanți pe care femeia îi are atunci când se raportează la frumusețe. Toate ne dorim un păr lung, frumos, strălucitor și bogat, așa că Adina Alberts, una dintre cele mai cunoscute specialiste în materie de beauty, a dezvăluit câteva trucuri de înfrumusețare a părului.

Adina Albets, sfaturi pentru un păr frumos. Sursă: Facebook

„Ne dorim cu toatele să avem păr des, păr frumos, păr lung, păr sănătos. Există tot felul de soluții în farmacii care ne pot ajuta. Eu vă dau alte ponturi. Am experimentat destul de multe produse, am și eu aceeași problemă, îmi doresc același păr pe care toată lumea și-l dorește și vreau să păstrez calitatea părului meu cât mai mult timp.

Prima combinație este dintre o rădăcină de brusture, pe care o cumpărați de la plafar, un pachet de salvie, la fel. Plantă uscată pe care o cumpărați de la plafar și o sticlă de alcool medicinal de 500 de mililitri.

După care trebuie să luați un borcan unde puneți ambele pachete cu plante, amestecați și adăugați alcool medicinal până se umple borcanul. Trebuie lăsat la macerat cel puțin 15 – 20 de zile. După care produsul format o să îl folosiți o dată sau de două ori pe săptămână, pentru a masa intens rădăcina firului de păr. Veți observa că după foarte puțin timp o să apară fire de păr fin și mic”, a spus Adina Alberts, în cadrul propriului podcast.

Un pont în plus

În cadrul podcastului, doctorul Adina Alberts a mai „vândut” și un alt pont în ceea ce privește regenerarea părului:

„A doua variantă este folosirea semințelor de in. Se face acea gelatină prin fierbere pe care o folosim atât pe păr, cât și pe scalp,, cât și pe ten pe gât, pe mâini, oriunde, pentru că hidratează”

Click! spune

Adina Alberts este unul dintre cei mai populari medici de chirurgie plastică și microchirurgie reconstructivă. Aceasta este căsătorită, de zece ani, cu omul de afaceri, Viorel Cataramă și sunt fericiți împreună. Cei doi au o fiică...pe Briana Maria, în vârstă de nouă ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
angajam
image
image
image
image
image
image
Daniel Pavel  (3) JPG
Sâmbătă a fost zi de curățenie și ecologizare pe Platoul Feteni din Râmnicu Vâlcea iar artiștii au spus "Prezent"!
1 florin piersic 84 de ani 3 jpg jpeg
banner dinu maxer axxa png
 Alessia se simte acum ca peștele în apă pentru că face ce iubește cel mai mult
banner naomi png
instagram (3) jpg
cary grant jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net