„Adio”, Exotic sau Blondy! De ce nu vrea Andreea Bănică să mai refacă trupele: „Nu cred în ciorba reîncălzită!” Ce zice Julia Chelaru?

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Ajunsă la 46 de ani, Andreea Bănică nu se mai vede cântând în trupele în care a făcut furori în tinerețe. Exotic și Blondy rămân istorie pentru ea! Julia Chelaru, în schimb, mai crede încă în potențialul trupei Exotic. 

Andreea Bănică e categorică! De ce nu vrea să mai refacă trupele Exotic sau Blondy?

Andreea Bănică, Julia Chelaru și Claudia Pătrășcanu au fost cele trei grații care făceau furori cu trupa Exotic, în anii 2000. Formația lor de muzică dance a fost înființată în 1999 și, practic, le-a adus consacrarea fetelor pe scena muzicală românească. 

Trupa a debutat cu albumul „Sexxy”, compus de celebrul Costi Ioniță. 

Formația s-a destrămat însă după scurt timp, cea care și-a dorit o carieră solo fiind chiar Andreea Bănică.

După puțin timp, între anii 2001 și 2005, aceasta s-a asociat cu Cristina Rus și au înființat trupa Blondy, cu care au avut mare succes. 

„Nu-mi place ciorba reîncălzită! Am mai încercat!”

Astăzi, însă, se poartă reunirea trupelor, care au fost odată pe val! Andreea spune însă că nici nu vrea să mai audă de așa ceva. 

„Eu nu am crezut niciodată în ciorba reîncălzită. S-a dovedit la atâtea alte trupe de fete, care și-au dorit să reunească trupele lor, nu mi s-a părut că au avut vreun un succes. 

Nu aș mai face asta. Așa de dragul vremurilor trecute poate că aș mai cânta  o dată, de două ori, doar de fun”, le-a mărturisit Andreea fanilor ei. 

Fetele s-au mai reunit pentru o seară la Berăria H

În 2015 însă, cele trei fete s-au mai reunit pe scenă la Berăria H, într-un concert al Andreei Bănică.

„Am făcut asta, acum 6 ani am avut un concert la Berăria H, unde le-am invitat pe celelalte colege ale mele din trupa Exotic și Blondy. 

A fost un succes frumos, un concert minunat, dar nu aș mai face asta. Nu are sens și nu văd rostul!”, a mai spus Andreea. 

Ce zice Julia Chelaru? „Dacă vine o ofertă bună, de ce să nu ne reunim?!”

Contactată de Click!, Julia Chelaru spune că ea ar fi tentată ca trupa Exotic să se reunească, dar numai dacă ar veni o propunere serioasă de relansare din partea unei case de discuri. 

„Pe mine una m-ar tenta ideea să reluăm proiectul, dacă și fetele vor. Dacă ar veni o casa de producție cu o ofertă bună, de ce nu?! Nu văd de ce să nu ne reunim.

Am văzut că se poartă acum să se relanseze trupele vechi și unele chiar au succes”, a declarat Julia Chelaru, în exclusivitate pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Imagini de la parastasul de 9 ani al lui Corneliu Vadim Tudor foto: Facebook
banner denisa manelista png
Banner gina pistol png
daliana raducan si razvan simion jpg
Banner Cristian Tantareanu Anca Turcasiu
banner Aida Parascan png
Anca Dinicu  jpg
addison rae jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net