Julia Chelaru trece printr-o perioadă foarte bună! Artista ne-a spus tot ce i se întâmplă

#Exclusiv Click!

Julia Chelaru, fosta componentă de la trupa Exotic, este pe cai mari. Artista ne-a mărturisit că merge în continuare la sală pentru a avea un trup de sirenă până la vară. Ba mai mult, a luat decizia de a trece la un alt nivel în ceea ce privește mișcarea și anume… înotul în bazin pentru a avea o coloană perfectă.

„Merge bine cu sportul, chiar totul merge cum trebuie. Pe lângă sport și faptul că sunt atentă la alimentație m-am apucat și de bazin, înotat. Bine, înot și eu așa, nu sunt vreo mare înotătoare dar nu mă las. Încerc să merg la sală, să fac mișcare, în fiecare zi, atunci când nu am evenimente. Plus că îmi și place să fiu bine pe tonus la vară”, a spus Julia Chelaru pentru Click!

Agendă încărcată

Artista ne-a mai mărturisit și faptul că se bucură că melodiile și vocea sa sunt apreciate de multe persoane atât din țară, cât și din străinătate, având în vedere faptul că are foarte multe evenimente deja antamate și proiecte în derulare.

„Aștept nunțile să vină, dar oricum am în perioada aceasta tot felul de evenimente. O să am un spectacol în Bulgaria, la unul dintre cele mai scumpe hoteluri, pe data de 4 mai. Deci, cu o zi înainte de Paște voi cânta în Bulgaria, la un hotel de lux, de cinci stele plus că am multe evenimente organizate de Axinte. Pe lângă asta, pregătesc și o piesă nouă la soțul Minodorei. Aștept acum să trag vocile după care urmează să filmăm videoclipul la melodie...și tot așa”, a conchis pentru Click!, Julia Chelaru.

Click! spune

Julia Chelaru a devenit cunoscută în anul 1999 după ce a făcut parte din trupa Exotic alături de Andreea Bănică și Claudia Pătrășcanu. Succesul din acea perioadă i-a adus și banii la care mulți visează, așa că în acea perioadă blondina reușea să își cumpere un apartament de lux în București.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
racheta atacms
image
image
image
image
image
image
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net