Adrian Cristea și Denisa Nechifor, din nou împreună: „Dorința ei cea mai mare s-a împlinit”

#Exclusiv Click!

Adrian Cristea (39 de ani) și fosta iubită, Denisa Nechifor, s-au afișat împreună la ziua fiicei lor, Rania, care a împlinit 15 ani. A fost dorința expresă a adolescentei.

Adrian Cristea nu a putut să nu-i îndeplinească cea mai arzătoare dorință fiicei sale, Rania, care a împlinit, zilele trecute, vârsta de 15 ani. Adolescenta a fost sărbătorită de către colegi, la un restaurant select din Capitală.

Denisa Nechifor, mama Raniei, ne-a dezvăluit că fiica sa nu și-a dorit cadouri de mii de euro, ci a vrut foarte tare ca tatăl său, Adrian Cristea, să fie prezent la ziua ei. Fostul fotbalist a venit să-și vadă fiica în acest moment special. Mai mult decât atât, s-a pozat alături de ea și de Denisa Nechifor, ca o adevărată familie.

Denisa Nechifor: „Dorința ei cea mai mare s-a împlinit”

Rania nu și-a mai dorit un party acum, pentru că anul trecut a avut un chef foarte mare, cu foarte mulți prieteni. Însă, au venit colegii ei acasă, pe la 12 noaptea, cu tort și cu confetti, ca să-i facă surpriză.

Așa că am decis, totuși, să facem o masă la un restaurant, una cu copiii, alta cu părinții. Dar, a fost ceva mai pe liniște, fără gălăgie.

Din fericire, ea e un copil bun, modest, nu prea vrea cine știe ce mari cadouri. Am fost, deja, în două vacanțe împreună, foarte frumoase. Ce și-a dorit ea în mod special, anul acesta, i s-a și împlinit. Mi-a zis: « Mami, dorința mea cea mai mare este să fii și tu, și tati, alături de mine, la ziua mea!» Adi a venit și el la party, ne-a fost alături.

Suntem foarte mândri de ea, ca părinți. Anul acesta, a intrat la Liceul Caragiale, acolo unde a făcut și clasele V-VIII. E un liceu de elită, cel mai bun și suntem cu toții foarte fericiți de realizările ei”, a declarat Denisa Nechifor, în exclusivitate pentru Click!

Denisa Nechifor: „Nu i-am cerut lui Adi pensie alimentară!”

Adrian Cristea și Denisa Nechifor (39 de ani) au format un cuplu timp de nouă ani, din relația lor rezultând o fetiță, Rania, actualmente în vârstă de 15 ani. Cu toate că cei doi s-au despărțit încă de pe vremea când Denisa Nechifor era însărcinată cu copilul lor, aceștia au decis, ulterior, să rămână în relații bune de dragul fetiței lor.

Denisa Nechifor a mărturisit că nu i-a cerut niciodată pensie alimentară lui Adrian Cristea, ba chiar l-a ajutat atunci când fotbalistul a avut probeleme financiare.

Eu, lui Adi, nu i-am cerut pensie alimentară, pentru că aşa am considerat. L-am lăsat să-i dea Raniei cât crede el de cuviinţă. Eu mi-am dorit ca fetița să aibă și mamă, și tată”, ne-a mai declarat Denisa Nechifor.

În prezent, Adrian Cristea nu se află implicat într-o relație sentimentală, după despărțirea de ultima sa iubită Andreea Roșca, o avocată sexy din Cluj-Napoca.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
florin piersic facebook jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net