„Afacerea” cu care Oana Moșneagu și Vlad Gherman au dat lovitura! Din ce mai câștigă bani

Oana Moșneagu și Vlad Gherman formează unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz-ul românesc. Actorii, care în urmă cu câteva săptămâni au devenit soț și soție, au alte surse de venit, pe lângă meseria care i-au consacrat. În ce și-au investit cei doi banii în ultima vreme. 

Oana Moșneagu și Vlad Gherman / foto: Arhiva Click!
Oana Moșneagu și Vlad Gherman / foto: Arhiva Click!

Oana Moșneagu a oferit un interviu presei în care a discutat despre dorința de a avea propria casă. A mărturisit, de asemenea, că atât ea, cât și partenerul ei și-au investit o parte din bani în patru garsoniere - câte două de fiecare, pe care le închiriază. 

Oana Moșneagu: „Amândoi suntem pasionați de amenajare”

Frumoasa actriță mărturisea acum ceva timp faptul că, deși dorește ca ea și soțul ei să aibă propria casă, această investiție va mai dura. Până atunci aleg să locuiască în chirie, beneficiind și de faptul că este mult mai rentabil pentru ei să fie mai aproape de platourile de filmare. 

„Investim banii câștigați în gasoniere, ne vin niște chirii de acolo, chiria din apartamentul nostru în care am sta se plătește din chiriile celelalte, și mai punem niște bani deoparte. Poate n-o să ne luăm niciodată casa noastră sau apartamentul nostru. Eram foarte atașată până de curând de ideea de a avea locul meu, de a avea stabilitate, mai ales că noi avem o meserie în care azi poți să ai de lucru, mâine poți să nu ai. (…)

Dar, pentru că am făcut pasul ăsta cu gasonierele și am cumpărat, înainte de căsătorie, eu – două, el – două, cu toți banii pe care i-am strâns fiecare, ani în care am lucrat, mi-am dat seama că ok, le am pe astea două, îmi iau chirie pe ele. Deci toată viața o să am de unde să plătesc chiria în altă parte, nu mai sunt presată de chestia asta. (…) Dacă filmăm în afara Bucureștiului, în zona de nord, ne mai util să stăm undeva aproape de ieșirea din din București, dacă avem spectacole multe spre zona de centru, este ca naiba să vin. Fac o oră.

Și atunci m-am gândit că poate nu ar fi rău să avem așa o mobilitate și flexibilitate, dar încă n-am luat decizia până la capăt, pentru că amândoi suntem pasionați de amenajare, de decorare”, a adăugat Oana, la Fresh by Unica.

Motivul pentru care au amănât achiziționarea unei case 

 Oana Moșneagu mărturisea faptul că dorința ei și a lui Vlad Gherman de a-și cumpăra propria casă a fost amânată:

  „Am renunțat la căutare, este ceva superb. Păi să duci o nuntă, să mai cauți o casă,  e deja… (…). Am avut un avânt la un moment dat și ne-am lovit de realitate și de ceea ce înseamnă piața imobiliară în momentul ăsta și prețurile de pe piața imobiliară. Am zis ok, hai să mai stăm! Hai să terminăm cu nunta, să ne facem niște socoteli, să vedem cam pe unde suntem la sfârșitul anului, cu banii pe care îi punem deoparte împreună și, după ce am tras linie, vedem dacă are sens să facem pasul ăsta. Mai nou luăm în calcul varianta în care ne mutăm într-un apartament mai mare, tot cu chirie”, a mai spus Oana Moșneagu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
medicamente jpg
image
image
image
image
image
image
ava jpeg
banner Doina Teodoru png
cub iuliana luciu png
image png
banner tzancă uraganu png
index (26) jpg
florin piersic jpg
Ce anume a amuzat-o teribil pe Anda Adam
image
actualitate.net
image
actualitate.net