Vlad Gherman și Oana Moșneagu au ajuns la Poliție. Ce s-a întâmplat după spectacolul „Hoți de onoare”

Ultima actualizare:

Premieră cu peripeții pentru actorii Oana Moșneagu și Vlad Gherman. Cei doi îndrăgostiți au ajuns la secția de Poliție, la finalul spectacolului lor „Hoți de onoare”. Ce s-a întâmplat cu mașina celor doi actori? 

Oana Moșneagu și  Vlad Gherman au avut, luni 18 martie, premiera de la București a noii lor piese „Hoți de onoare”. Spectacolul a fost un succes total, însă la ieșirea din sală, după ce au primit aplauze la scena deschisă și flori, actorii au avut o surpriză de zile mari: nu și-au mai găsit mașina ca să plece acasă. 

Vlad Gherman: „Poliția ne-a ridicat mașina!”

Pentru că parcaseră neregulamentar, mașina a fost ridicată de Poliție

„Am avut premiera în București cu spectacolul <<Hoți de onoare>>. Am avut parte de un public extraordinar și vrem să vă mulțumim pentru toate aplauzele, aprecierile și mesajele frumoase!

Poliția ne-a ridicat mașina, ceea ce este în ton cu tema spectacolului nostru! Am recuperat mașina!

Ne-am bucurat de feeeback-ul vostru, de flori, de seara minunată pe care am petrecut-o împreună!”, au anunțat cei doi artiști aventura lor de după spectacol, pe paginile de socializare. 

Oana și Vlad fac nuntă mare în iunie. Cristina Ciobănașu nu a fost invitată

Oana și Vlad se pregătesc intens pentru nunta, care va avea loc în vara acestui an, pe data de 2 iunie. Aceștia au ales un loc de vis pentru marele eveniment, aceleași loc unde au spus „Da!” și Gina Pistol și Smiley. 

Cei doi au dezvăluit și care sunt nașii care îi vor conduce la altar. 

„Nașii noștri vor fi Anca Sigartău și Dragoș, soțul ei. Sunt cei mai buni nași. Îi iubim foarte mult. Nu avem nevoie de mai multe perechi de nași”, a spus Oana Moșneagu, la Xtra Night Show.

Oana și Vlad vor avea alături de ei aproximativ 200 de persoane în cel mai important moment din viața lor. Cristina Ciobănașu, fosta iubită a lui Vlad Gherman, nu a fost invitată la nuntă. 

„O să avem cred că spre 200 de invitați, asta dacă vine toată lumea. Aici includ și membrii trupelor, videograf, fotograf, toți oamenii de acolo. Invitații noștri cred că undeva la 160-170, nu sunt mulți, puțini, cred că sunt fix oamenii dragi nouă. 

Chiar ne dorim să vină oameni cu care am interacționat, nu vrem să fie ceva <<Nunta anului, fast și opulență>>. E ceva pe care-l facem pentru noi. Colegii au confirmat, toată lumea a întrebat ce o să se întâmple cu Cris, răspund și la întrebarea asta, în caz că subtil asta urma. 

Am discutat cu ea, i-am spus că mie, personal, mi se pare ciudat să o chem la nunta mea, ea a zis că cel mai probabil oricum nu ar fi venit, iar așa am convenit împreună, a fost o discuție liberă, și a zis că nu ar fi venit. 

Asta nu înseamnă că încă suferă, e o chestie de respect față de relația în care am fost timp de 10 ani și e o situație ciudată. Nici eu nu aș vrea să fiu prezent la nunta ei, nu are legătură cu trecutul, ar fi doar ciudat”, a declarat Vlad Gherman, în cadrul emisiunii Fresh by Unica.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nikolai Patruşev foto twitter
image
image
image
image
image
image
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
Banner Andreea Raicu Laura Cosoi
Banner Andreea Raicu
image
actualitate.net
image
actualitate.net