Nunți la concurență?! Cristina Ciobănașu se mărită și ea cu iubitul, Alex! Cum a îngropat securea războiului cu fostul, Vlad Gherman? „Am băut toți patru”

Ultima actualizare:

Vom juca la două nunți anul viitor? Cristina Ciobănașu a dat vestea cea mare: se căsătorește și ea cu iubitul ei actual, Alexandru Mureșanu. Nu au stabilit, însă, data nunții! Fostul partener, Vlad Gherman, i-a luat-o înainte și va merge la altar, pe 2 iunie 2024, alături de noua lui logodnică, Oana Moșneagu. 

Bate nunta la ușă și pentru Cristina Ciobănașu (27 de ani)! Dacă fostul ei iubit, Vlad Gherman, a stabilit, deja, data nunții cu Oana Moșneagu, Cristina nu se lasă nici ea mai prejos. 

Cristina Ciobănașu: „Am vorbit cu Alex despre căsătorie! Nu suntem așa avansați…”

Actrița a anunțat că are planuri de căsătorie cu actualul ei partener de viață, Alexandru Mureșan. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproape doi ani și au vorbit, recent, să facă și ei marele pas. 

Nu sunt, însă, la fel de avansați precum Vlad Gherman și Oana Moșneagu, care au demarat, deja, pregătirile pentru marele eveniment, ce va avea loc în vara anului viitor. 

„Am vorbit și noi despre nuntă. Nu suntem la fel de avansați, ei au pus și data nunții. 

Nu vreau să vorbesc despre cererea în căsătorie. Sunt niște detalii pe care vreau să le păstrez pentru noi. 

Cert este că niște discuții au existat, dorința există de ambele părți. Acum suntem atât de relaxați și ne este atât de bine unde suntem, încât nu ne grăbim nicăieri cu nunta”, a declarat Cristina Ciobănașu, la “Xtra Night Show”. 

Cum se împăcă cu ex-ul, Vlad Gherman, și cu actuala lui logodnică, Oana Moșneagu?

Cristina Ciobănașu a lămurit și actuala relație pe care o are cu fostul ei iubit, Vlad Gherman, cu care a fost împreună timp de nouă ani de zile. 

Cristina și Vlad se întâlnesc, în prezent, pe platourile de filmare de la serialul „Lia”. Actrița are o relație foarte bună și cu viitoarea soție a lui Vlad Gherman, Oana Moșneagu. 

De altfel, cele două cupluri se înțeleg de minune, după ce s-au întâlnit la o nuntă și au pus lucrurile în ordine, la un pahar de vin.

„Am băut, la un moment dat, toți patru la o nuntă. Pot spune că nu mai există secrete sau gelozii. 

A fost vorba de o alegere pe care am făcut-o conștient, am zis: facem alegerea asta ca să putem merge mai departe”, a mărturisit Cristina, despre actuala relație cu fostul ei partener Vlad Gherman. 

Cristina joacă alături de Vlad Gherman în serialul „Lia – Soţia soţului meu”

Cristina Ciobănașu și-a făcut apariția în serialul „Lia – Soţia soţului meu”, difuzat la Antena 1, din 30 noiembrie, și dă viață unui personaj cu totul inedit. 

Cristina o interpretează pe Anastasia (Sia), o tânără care apare pe neaşteptate în viaţa lui Nae, personaj interpretat de Marian Râlea, şi, implicit, a lui Petru, jucat de Ştefan Floroaica.

„Sia este o tânără puternică, ambiţioasă, curajoasă şi neînfricată. Nu permite nimănui să o calce în picioare şi spune verde în faţă ceea ce gândeşte. 

A fost nevoită, de-a lungul vieţii, să se descurce în orice situaţie şi să îşi ceară singură drepturile. Sia este un personaj care mă scoate din zona de confort, care mă ţine în priză şi care nu îmi dă voie să iau o mică pauză. 

Reîntoarcerea în echipa alături de care am lucrat şi la celelalte proiecte din trecut mi-a amintit cât de mult contează să te simţi apreciat de primii receptori ai muncii tale”, a spus actrița, despre noul ei personal din „Lia”. 

Vlad Gherman joacă și el alături de Cristina în serialul „Lia – soția soțului meu”, care e difuzat la Antena 1, în fiecare joi, de la 20:30, interpretând rolul lui Andi, un golan asumat.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu, nuntă în iunie 2024. Cine sunt nașii cuplului?

Vlad Gherman și logodnica lui, Oana Moșneagu, au programat nunta pentru data de 2 iunie 2024. Cei doi îndrăgostiți au ales un loc de vis pentru marele eveniment, aceleași unde au spus „Da!” și Gina Pistol și Smiley. 

Recent, aceștia au dezvăluit și ce nași au ales pentru a-i conduce la altar. 

„Nașii noștri vor fi Anca Sigartău și Dragoș, soțul ei. Sunt cei mai buni nași. Îi iubim foarte mult. Nu avem nevoie de mai multe perechi de nași”, a spus Oana Moșneagu, la Xtra Night Show.

Oana și Vlad vor avea alături de ei aproximativ 150 de persoane, însă nu au apucat să trimită, încă, invitațiile la marele eveniment din luna iunie a anului viitor. 

Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au cunoscut în 2019, atunci când bruneta s-a prezentat la castingul pentru serialul „Fructul Oprit”. Cei doi formează un cuplu din anul 2021.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net