Oana Moșneagu și Vlad Gherman, în toi cu pregătirile pentru nuntă! Cum va arăta buchetul miresei

#Exclusiv Click!

Vlad Gherman și Oana Moșneagu sunt în toiul pregătirilor pentru de nuntă. După ce au ales locul în care își vor uni destinele, în luna iunie a anului viitor, viitoarea mireasă și-a făcut, zilele acestea, și buchetul! A ales florile pe gustul ei.

Vlad Gherman (30 de ani) și-a cerut iubita în căsătorie, pe Oana Moșneagu, în luna august a acestui an, într-un mod cât se poate de inedit și de romantic, mai precis chiar în timpul unei piese de teatru, direct pe scenă.

Cei doi îndrăgostiți sunt în toi, în această perioadă , cu pregătirile pentru nuntă. Au fixat deja data marelui eveniment, iunie 2024, dar și locul de desfășurare al petrecerii, același unde s-au căsătorit în vară Gina Pistol și Smiley.

Dacă tot au găsit locul perfect, în afara Bucureștiului, Oana a mers zilele trecute, și șa cofecționat și buchetul de mireasă, alegând flori pe placul ei.

Viitoarea mireasă a lui Vlad Gherman, a primit provocarea emoționantă a lui Nicu Bocancea, organizatorul nunții, de a învăța să-și creeze un buchet de mireasă ca-n visurile ei.

Oana și Nicu Bocancea au trecut împreună prin setul de reguli necesare în construcția ca la carte a unui buchet de mireasă și au realizat la patru mâini unul cât mai aproape de ceea ce-și dorește vedeta pentru nunta ei.

„Buchetul facut de Oana, cel roz, a fost compus din: astilbe alb si roz, clematis lila, lalele roz , lathyrus, lisianthus roz pal, trandafiri roz pal, panicum, hortensia albă",  a  dezvăluit  Nicu Bocancea, pentru  Click!

Vlad și Oana, nuntă de vis, în afara Bucureștiului

Cei doi îndrăgostiți au anunțat că nu își doresc o nuntă foarte mare. Vor avea aproximativ 100 de invitați, aleși pe sprânceană.

Ne-am gândit la numărul de invitați, vrem să fie o nuntă micuță, 100 și puțin de invitați, prieteni, familie, nu foarte elegant.

Nu am o rochie preferată, mă uit constant pe Internet, până nu mă duc să probez să văd ce mă avantajează, asta e.

Vreau o rochie să pot să dansez, fără să mă țină mâneca sau trena”, a dezvăluit, recent, Oana Moșneagu, la „Xtra Night Show”.

Cum va arăta nunta lor? Ivona Nenu,organizatoare: „Avem mai puțin de un an la dispoziție...”

Organizatorii nunții au dat mai multe detalii, pentru Click!, despre marele eveniment.

Oana și Vlad sunt grozavi și grozav de plini de energie și voie bună! Formăm un trio de pomină. Entuziasmați și extrem de bucuroși (toți 3), cicălitoare și plină de termene limită (adică eu), visătoare, emoționată și, pe alocuri, ușor nehotărâtă (adică Oana), uimit de câte sunt de planificat (adică Vlad), ne-am pus la drum și avem multe teme drăguțe de acum înainte.

Avem mai puțin de un an la dispoziție, așa că în acest punct, în organizare, e important să începem cu o simulare de desfășurător. Am început deja împreună cu Oana și Vlad să schițăm cum va arăta ziua cea mare.

Este una dintre cele mai importante etape, în care punem pe hârtie visuri și dorințe, ca în următorii pași să ne apropiem cât mai mult de transformarea lor în realitate.

Zilele acestea, ne focusăm pe o configurație a programului artistic, care să asigure distracția până în zori de zi, dar ne gândim și la cum va începe ziua și la cum calibrăm momentele cele mai importante și valoroase pentru sufletele și amintirile lor.

Astfel încât să nu fie nimic obositor, să fie confortabil, să se simtă răsfățați și acordăm mare atenție momentelor emoționante precum acela denumit <<first look>>, în care Vlad o va vedea pentru prima dată pe Oana îmbrăcată în rochie de mireasă. Este o emoție uriașă și atât de frumoasă atunci și peste ani”, a declarat Ivona Nenu, Ivo Your Wedding Planner, organizatorul evenimentului, pentru Click!

Nicu Bocancea: „Abia aștept să le văd chipurile”

Mi se pare magic momentul când oamenii care își caută locație de nuntă, intră în Orangerie și fac ochii mari și le apare un zâmbet larg pe chip. Oana și Vlad au intrat în locația noastră și au început să râdă.

Acesta este efectul luminii și al soarelui, al naturii și al copacilor, al spațiului larg de tip seră, unde încap toți oamenii dragi și toate visurile. E o bucurie pentru noi când putem să scriem povești de dragoste cu oameni atât de frumoși ca ei.

Abia aștept să le văd chipurile când vor intra în Orangeria amenajată și impodobită ca-n visurile lor. Atunci să vezi ochi mari și zâmbete largi. Eu voi fi acolo să pândesc și o lacrimă de fericire”, ne-a declarat Nicu Bocancea, co-proprietarul localului de nuntă și semnatarul decorurilor.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au cunoscut în 2019, atunci când bruneta s-a prezentat la castingul pentru serialul „Fructul Oprit”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net