Florin Salam a fost reținut pentru 24 de ore. Este acuzat că a luat bani în avans pentru a cânta și nu s-a mai prezentat la evenimente

Ultima actualizare:

Cântărețul de manele, Florin Salam, în vârstă de 44 de ani, a fost supus unui moment neplăcut joi, 14 martie, când a fost luat de acasă și dus la audieri la Secția 2 de Poliție din București sub acuzația de înșelăciune. Potrivit informațiilor furnizate de News.ro, Florin Salam este suspectat că ar fi primit sume de bani în avans de la trei persoane pentru a susține diferite evenimente, însă nu s-a prezentat ulterior pentru a-și onora angajamentele.

Florin Salam. Foto: arhiva.
Florin Salam. Foto: arhiva.

Prejudiciul: 18.000 de euro

În urma investigațiilor, s-a constatat că prejudiciul în acest caz se ridică la aproximativ 18.000 de euro. Mai mult, alte două persoane sunt cercetate alături de Florin Salam în acest dosar de înșelăciune.

Potrivit Poliției Capitalei, polițiștii au efectuat trei mandate de percheziție domiciliară în București, iar în urma acestora s-au identificat plângerile a trei persoane care au reclamat că au plătit anumite sume de bani unui bărbat pentru a presta servicii muzicale, dar acesta nu a respectat înțelegerile și nici nu le-a restituit banii.

Ancheta a relevat că Florin Salam este principalul suspect în aceste acuzații. Plângerile împotriva sa au fost depuse în diferite perioade, începând cu luna aprilie 2023 și până în luna februarie 2024.

Salam ar fi primit bani în avans pentru evenimente la care nu s-a prezentat

Poliția a descris modul în care au avut loc presupusele înșelăciuni, precizând că Florin Salam ar fi primit sume de bani în avans pentru a susține evenimente muzicale, dar ulterior nu s-ar fi prezentat la acestea și nici nu ar fi restituit banii.

Într-unul dintre cazuri, Florin Salam ar fi primit un avans de 3.000 de euro pentru a cânta la o petrecere în vara anului 2021, dar nu și-ar fi onorat angajamentul. În alt caz, ar fi primit un avans de 10.000 de euro pentru un eveniment în august 2023, iar într-o altă situație, un avans de 25.500 de lei pentru un eveniment în septembrie 2023.

Florin Salam, alături de cei doi complici presupuși, au fost duși la audieri, iar investigațiile sunt coordonate de Secția 2 de Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, pentru trei infracțiuni de înșelăciune.

Aceste acuzații de înșelăciune nu sunt noi pentru Florin Salam. În trecut, un bărbat din Târgoviște a făcut o plângere penală împotriva cântărețului de manele, acuzându-l că l-ar fi înșelat cu suma de 5.500 de euro.

Florin Salam nu a emis încă un comentariu public referitor la aceste acuzații.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Copil pregatit de scoala (Freepik com) jpg
image
image
image
image
image
image
banner laurette png
banner julia chelaru png
banner complotul bonelor png
Oana Turcu (49 de ani) a sărbătorit Paștele în Dubai, alături de soțul ei, Cristi Brancu și fiul lor, Tudor
img (1) jpg
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net