Oana Moșneagu îi face scene de gelozie lui Vlad Gherman?! De ce nu au invitat-o la nuntă pe Cristina Ciobănașu?

E dragoste cu năbădăi în cuplul Oana Moșneagu-Vlad Gherman. Chiar înainte de nuntă, Oana a luat foc atunci când și-a văzut viitorul soț sărutându-se pasional cu o colegă în serialul „Lia”! Vlad Gherman nu a invitat-o la nunta lui nici pe fosta iubită, Cristina Ciobănașu!

Vlad Gherman, sărut fierbinte în serial cu Elena Mogîldea Cernea 

Al treilea sezon al serialului „Lia, soția soțului meu” de la Antena 1 revine, în 2024, cu scene fierbinți între actori. 

Conform scenariului, Elena Mogîldea Cernea și Vlad Gherman au avut de filmat mai multe scene picante de dragoste. 

Frumoasa Elena, care o interpretează pe Toni, a trebuit să se sărute cu Andi, interpretat de Vlad Gherman. Spiritele s-au încins la maxim, mai ales că scena cu pricina a fost văzută și de viitoarea soție a lui Vlad, actrița Oana Moșneagu, căreia nu i-a picat deloc bine să-și vadă logodnicul în brațele altei femei. 

Vlad Gherman a și postat pe Instagram o fotografie de la filmări alături Elena Mogîldea, care este de altfel este soția lui Bubu Cernea, moment în care Oana nu s-a mai putut abține și a comentat acid, demonstrând că este cam geloasă pe colega ei din serial.

„Oups, ce vă uitați așa?!…Începe să devină serioasă treaba…Vă lăsăm cu pulsul crescut până în 2024 ca să le aflați povestea acestor doi îndrăgostiți”, a fost mesajul lui Vlad Gherman, la fotografia cu Elena. 

„Povestea scurtă… O să mă asigur eu de asta, o să am grijă…”, a venit imediat replica Oanei Moșneagu, viitoarea soție a lui Vlad Gherman. 

Oana și Vlad, vacanță cu peripeții în Filipine

Oana Moșneagu și Vlad Gherman și-au început noul an în Filipine, unde au petrecut o vacanță romantică, înainte de nunta lor, programată pentru vara acestui an.

Cei doi îndrăgostiți au făcut nu mai puțin de 26 de ore până la destinație, dar deranjul a meritat pentru că peisajele luxuriante și plajele de vis au fost pe măsura așteptării.

Îndrăgostiții au avut, însă, parte și de o doză de adrenalină, în timpul unei plimbări cu scuterul, dar și de mici neplăceri la îmbarcarea pe un feribot. 

Trebuia să ajungem în Coron, altă insulă, dar firma care trebuia să ne asigure transportul cu feribotul, cu rezervări făcute acum ceva timp, ne-a anulat cursa. Și ne-a amânat pentru astăzi

Și astăzi am ajuns în port și era din nou anulată. Așa că ratăm Coron-ul, rămânem în El Nido până pe 9. Ba mai mult, toate companiile de feriboturi au review-uri super proaste și e recomandat să îți iei zboruri interne, rezervate din timp, ca să ajungi din insulă în insulă. 

Noi nu am găsit zboruri disponibile, de asta alesesem feribotul. Și ne-am luat mare țeapă. Dar, se mai întâmplă”, a povestit Oana Moșneagu, pe rețelele de socializare.

Înainte de a pleca în vacanță, Oana și Vlad și-au luat toate măsurile de precauție necesare, pentru ca sejurul lor să fie unul de vis. 

„Dacă intri pe net și citești despre mersul cu scuterul în Filipine te cam sperii, că traficul, că aglomerația, că tentativele de tâlhărie (că te dau jos de pe scuter în mers ca să îți fure ce ai la tine), accidentele, una peste alta nu te îmbie ce citești. 

Nu știu cum o fi în alte părți ale țării, dar în Palawan, El Nido, e vis. Chiar dacă iubitul meu nu mai mersese niciodată înainte pe scuter. E superbă senzația de libertate, nu ne simțim în pericol niciodată și aglomerația nu e atât de mare. 2024, Cheers to new experiences!”, a mai povestit Oana Moșneagu, pe o rețea de socializare.

banner Cristina Ciobanasu png

Vlad Gherman nu a invitat-o la nuntă pe Cristina Ciobănașu!

Cei doi îndrăgostiți se întorc, zilele acestea, în țară pentru a se pregăti de nunta, care va avea loc chiar în vara acestui an, pe 2 iunie.

Aceștia au ales un loc de vis pentru marele eveniment, aceleași loc unde au spus „Da!” și Gina Pistol și Smiley. 

Recent, cei doi au dezvăluit și care sunt nașii care îi vor conduce la altar. 

„Nașii noștri vor fi Anca Sigartău și Dragoș, soțul ei. Sunt cei mai buni nași. Îi iubim foarte mult. Nu avem nevoie de mai multe perechi de nași”, a spus Oana Moșneagu, la Xtra Night Show.

Oana și Vlad vor avea alături de ei aproximativ 200 de persoane în cel mai important moment din viața lor. Cristina Ciobănașu nu a fost invitată la nuntă. 

„O să avem cred că spre 200 de invitați, asta dacă vine toată lumea. Aici includ și membrii trupelor, videograf, fotograf, toți oamenii de acolo. Invitații noștri cred că undeva la 160-170, nu sunt mulți, puțini, cred că sunt fix oamenii dragi nouă. 

Chiar ne dorim să vină oameni cu care am interacționat, nu vrem să fie ceva <<Nunta anului, fast și opulență>>. E ceva pe care-l facem pentru noi. Colegii au confirmat, toată lumea a întrebat ce o să se întâmple cu Cris, răspund și la întrebarea asta, în caz că subtil asta urma. 

Am discutat cu ea, i-am spus că mie, personal, mi se pare ciudat să o chem la nunta mea, ea a zis că cel mai probabil oricum nu ar fi venit, iar așa am convenit împreună, a fost o discuție liberă, și a zis că nu ar fi venit. 

Asta nu înseamnă că încă suferă, e o chestie de respect față de relația în care am fost timp de 10 ani și e o situație ciudată. Nici eu nu aș vrea să fiu prezent la nunta ei, nu are legătură cu trecutul, ar fi doar ciudat”, a declarat Vlad Gherman, în cadrul emisiunii Fresh by Unica.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au fost împreună timp de 10 ani și au hotărât să se despartă în anul 2021. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
netflix pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net