Ce i s-a interzis categoric lui Vlad Gherman să facă în serialul Lia! Îi strică imaginea: „Nu am voie…”

#Exclusiv Click!

Vlad Gherman se pregătește să fie mirele perfect pentru Oana Moșneagu. Actorul din „Lia” a mers la stomatolog să-și repare dantura, însă s-a lovit de o interdicție impusă de producătorii serialului în care joacă la Antena 1.

Vlad Gherman se pregătește intens pentru nunta sa cu Oana Moșneagu, din vara anului viitor. Mirele vrea să arate perfect la altar, așa că a început, deja, cu ajustările de imagine. Vlad Gherman a mers, zilele acestea, la medicul dentist pentru a-și pune aparat dentar.

Actorul din serialul „Lia” a trebuit, însă, se se conformeze cu cerințele producătorilor serialului de la Antena 1, care i-au înterzis, prin contract, să poarte aparat dentar vizibil, care i-ar strica zâmbetul șarmant. 

Ce defect are Vlad Gherman? „M-am născut fără primele măsele”

„Nu am voie să apar în serial cu aparat dentar, cel puțin nu din cel cu bracheți, care să se vadă

Nu este permis, pentru că îmi strică zâmbetul. Am fost nevoit atunci să-mi pun un aparat dentar din acela invizibil. Eu m-am născut fără primele măselele! 

Niciodată nu am zâmbit cu gura până la urechi și, cum am nunta în jumătate de an, am decis să-mi corectez zâmbetul”, a dezvăluit actorul din serialul „Lia”.

Actorul va fi nevoit, însă, să poarte aparatul dentar aproximativ un an de zile. 

„Acest tip de aparat, care constă în purtarea unor aliniatori (gutiere) detașabili, nu îi creează disconfort, permite controale mai rare și este foarte puțin vizibil atunci când este purtat. 

Nu interferează cu ritualul lui de igienă, acesta se realizează foarte ușor, nu implică restricții alimentare, poate fi îndepărtat cu ușurință atunci când filmează sau are un eveniment care împiedică purtarea lui. 

În cazul lui Vlad, alegerea a fost una firească, aveam nevoie de un aparat detașabil, pe care să-l îndepărteze ușor în cazul filmărilor sau al evenimentelor.

Chiar și în cazul în care nu va fi finalizat tratamentul, poate să participe fără probleme și efecte la acest eveniment fără aparat dentar”, ne-a declarat medicul stomatolog Denisa Zaharia. 

Vlad Gherman și Oana Moșneagu, nuntă în iunie 2024. Cine sunt nașii cuplului?

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au programat nunta lor pentru data de 2 iunie 2024. Cei doi îndrăgostiți au ales un loc de poveste pentru marele eveniment, aceleași unde au spus „Da!” și Gina Pistol și Smiley. 

Recent, au dezvăluit și ce nași au ales pentru a-i conduce la altar. 

„Nașii noștri vor fi Anca Sigartău și Dragoș, soțul ei. Sunt cei mai buni nași. Îi iubim foarte mult. Nu avem nevoie de mai multe perechi de nași”, a spus Oana Moșneagu, la Xtra Night Show.

Oana și Vlad vor avea alături de ei aproximativ 150 de persoane, însă nu au trimis încă invitațiile la marele eveniment din luna iunie a anului viitor. 

image
image
image
image
image
image
microfon pixabay jpg
caragea2 jpg
calina instagram jpg
1 sofia vergara jpg jpeg
Sâmbăta care tocmai ce a trecut a fost mare sărbătoare în familia cântăreței
banner nick radoi png
banner Jesica Zamfir png
banner maria lungu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net