Oana Moșneagu și Vlad Gherman și-au ales nașii de cununie! Cine sunt cei care îi vor însoți la altar?

Oana Moșneagu și Vlad Gherman sunt în focuri de mai bine de o lună cu organizarea celui mai important eveniment din viața lor nunta. Cei doi au dezvăluit cine vor fi nașii alături de care vor păși la altar în ziua cea mare. 

Oana Moșneagu și Vlad Gherman se pregătesc de zor pentru nunta pe care au programat-o pentru data de 2 iunie 2024. Cei doi îndrăgostiți au ales un loc de vis pentru nunta lor, aceleași unde au spus „Da!” si Gina Pistol și Smiley. 

Anca Sigartău a fost mama Oanei Mosneagu în serialul Adela. Acum va fi nașa ei de cununie 

Organizarea evenimentului este în toi și, zilele acestea, cei doi actori au dezvăluit și numele nașilor care le vor fi alături, atunci când vor păși la altar. Este vorba de actrița Anca Sigartău și soțul ei. Oana are o relație specială cu Anca Sigartău, care a jucat rolul mamei ei în serialul „Adela”, unde au fost colege. 

Nașii noștri vor fi Anca Sigartău și Dragoș, soțul ei. Sunt cei mai buni nași. Îi iubim foarte mult. Nu avem nevoie de mai multe perechi de nași”, a spus Oana Moșneagu, la Xtra Night Show.

Oana nu are încă rochie de mireasă 

În cea mai importantă zi din viața lor, Oana și Vlad vor avea alături aproximativ 150 de persoane, însă nu au trimis încă invitațiile. 

Oana nu s-a hotărât, încă, nici ce model de rochie de mireasă va purta și nici câte domnișoare de onoare va avea la nuntă. Viitorii miri au tocmit însă din timp artiștii care vor distra invitații. 

„Am găsit, din fericire, o trupă. Ne doream niște oameni care să ne ridice invitații de la masă. Adi Cristescu și Luna Band. 

O să fie 10 domnișoare de onoare dacă o să conving prietenele blonde să poarte aceeași culoare cu cele brunete. Sau, vor fi doar 3: Mara Oprea și nepoțelele lui Vlad, care sunt micuțe și super drăguțe cu floricele”, a mai spus actrița.

Organizatorii nunții celor doi actori au dat mai multe detalii, în exclusivitate pentru Click!, despre marele eveniment.

„Oana și Vlad sunt grozavi și grozav de plini de energie și voie bună! 

Avem mai puțin de un an la dispoziție, așa că în acest punct, în organizare, e important să începem cu o simulare de desfășurător. Am început deja împreună cu Oana și Vlad să schițăm cum va arăta ziua cea mare.

Este una dintre cele mai importante etape, în care punem pe hârtie visuri și dorințe, ca în următorii pași să ne apropiem cât mai mult de transformarea lor în realitate.

Zilele acestea, ne focusăm pe o configurație a programului artistic, care să asigure distracția până în zori de zi, dar ne gândim și la cum va începe ziua și la cum calibrăm momentele cele mai importante și valoroase pentru sufletele și amintirile lor.

Astfel încât să nu fie nimic obositor, să fie confortabil, să se simtă răsfățați și acordăm mare atenție momentelor emoționante precum acela denumit <<first look>>, în care Vlad o va vedea pentru prima dată pe Oana îmbrăcată în rochie de mireasă. Este o emoție uriașă și atât de frumoasă atunci și peste ani”, a declarat Ivona Nenu, Ivo Your Wedding Planner, organizatorul evenimentului, pentru Click!

Nicu Bocancea, organizatul nunții: „Abia aștept să le văd chipurile”

„Mi se pare magic momentul când oamenii care își caută locație de nuntă, intră în Orangerie și fac ochii mari și le apare un zâmbet larg pe chip. Oana și Vlad au intrat în locația noastră și au început să râdă.

Acesta este efectul luminii și al soarelui, al naturii și al copacilor, al spațiului larg de tip seră, unde încap toți oamenii dragi și toate visurile. E o bucurie pentru noi când putem să scriem povești de dragoste cu oameni atât de frumoși ca ei.

Abia aștept să le văd chipurile când vor intra în Orangeria amenajată și impodobită ca-n visurile lor. Atunci să vezi ochi mari și zâmbete largi. Eu voi fi acolo să pândesc și o lacrimă de fericire”, ne-a declarat Nicu Bocancea, co-proprietarul localului de nuntă și semnatarul decorurilor.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au cunoscut în 2019, atunci când bruneta s-a prezentat la castingul pentru serialul „Fructul Oprit”.

Vlad Gherman (30 de ani) și-a cerut iubita în căsătorie, în luna august a acestui an, într-un mod cât se poate de inedit și de romantic, mai precis chiar în timpul unei piese de teatru, direct pe scenă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net