Aida Parascan a renunțat la București! Uite unde s-a mutat vedeta alături de copiii săi. Care au fost motivele din spatele deciziei

#Exclusiv Click!

Aida Parascan (42 de ani), schimbare radicală în viața sa, de câteva săptămâni! Fosta câștigătoare de la MasterChef din 2013 și-a luat doar doi copii, din cei trei, pe Samuel (15 ani) și Emilia (12 ani), și s-au mutat din București! Vedeta a declarat pentru Click! că este mai mult decât mulțumită de decizia sa de a renunța la viața agitată din Capitală, pentru una îmbelșugată și liniștită.

„Am renunțat la București și m-am mutat la Clisura Dunării. Totul s-a întâmplat în luna septembrie când au început copiii școala. Ne-am mutat împreună cu toții. Am făcut asta pentru că muncesc aici, am primit o ofertă foarte bună de muncă și nu am putut să o refuz. Este mai mult decât perfect! Mi-au dat casă unde să stam, avem tot ce ne trebuie. Tot ce mi se întâmplă acum o să fie pe viață, am semnat un contract nedeterminat. Îmi place foarte mult unde stau acum, pentru că am natura aici, am aer curat, este ceva de vis”, a declarat Aida Parascan, pentru Click!

Program lejer

Vedeta ne-a mai mărturisit că este foarte mulțumită și de programul de lucru, dar și de salariu...nu doar de condițiile oferite de angajator în ceea ce privește cazarea:

„Acum lucrez doar în weekend, dar o să vină și perioade când voi lucra și în cursul săptămânii. Sarcinile mele sunt să fac meniul și să instruiesc personalul de aici. Salariul pe care îl primesc lunar este mult peste așteptările mele. Copiii sunt și ei bine, au început să le placă aici ceea ce mă bucură foarte mult”, ne-a mai spus aceasta.

Click! spune

În primăvara lui 2013, Aida Parascan a câştigat concursul de la PRO TV, „MasterChef,” şi premiul de 50.000 €. Cu aceşti bani şi-a cumpărat utilaje pentru cofetărie şi o maşină. Ba mai mult, concursul la care a participat în urmă cu zece ani, i-a garantat succesul profesional, în prezent, în lumea televiziunii, deoarece a început să fie invitată în tot felul de emisiuni de televiziune, fie în calitate de specialist bucătar, fie să comenteze viețile și problemele vedetelor de la ora actuală.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net