Aida Parascan organizează tabără motivațională. Cât te costă un loc dacă vrei să mergi

#Exclusiv Click!

Gata! Așteptarea a luat sfârșit! Aida Parascan (42 de ani) împreună cu alți doi speakeri motivaționali organizează în perioada 4 – 7 aprilie „Tabăra de Inteligență Emoțională și Relaționare. Măiestria Relațiilor”, ediția a doua. Contactată de Click!, șatena ne-a spus cât de încântată este.

„Este prima tabăra de relații conștiente care tratează relațiile din toate punctele de vedere. Ne pregătim intens pentru acest proiect frumos. Sperăm să vină cât mai multe persoane să lucrăm frumos împreună, dar ce e cel mai important este să ne simțit bine cu toții”, a spus Aida Parascan, pentru Click!

De asemenea, Aida Parascan a oferit și alte detalii pentru persoanele doritoare pe contul său de Facebook.

Cu mare bucurie vă aștept într-un colț de Rai, pentru că așa cum sunt importanți oamenii cu care relaționăm este important și locul. Această tabăra vă îmbogățește din toate punctele de vedere: fizic, psihic, spiritual și sufletește. Alături de Cornelia Nitu și Sebastian Bala v-am pregătit un week-end de vis. Ar fi minunat să puteți împărtăși cu prietenii voștri acest eveniment, cu siguranță toți avem nevoie sa trecem la un nivel superior de gestionare a relațiilor”, le-a spus Aida Parascan prietenilor virtuali.

Prețurile pentru tabără

Cei care vor să participe la tabăra motivațională de la Clisura Dunării, de la începutul lunii aprilie, trebuie să știe că au totul inclus, însă contra unei sume de bani. De exemplu, o persoană care își dorește o cameră dublă trebuie să scoată din buzunar suma de 3.000 de lei, însă dacă achită până pe 28 martie, 1.800 de lei. De asemenea, două persoane și un invitat trebuie să plătească 6.000 de lei, dar dacă vor achita până pe 28 martie vor plăti între 3.150 și 3.600 de lei, iar o persoană care dorește o cameră dublă, achită 3.450 de lei, și dacă plătește până pe 28 martie, 2.250 de lei.

Click! spune

În primăvara lui 2013, Aida Parascan a câştigat concursul de la PRO TV, „MasterChef,” şi premiul de 50.000 €. Cu aceşti bani şi-a cumpărat utilaje pentru cofetărie şi o maşină. Ba mai mult, concursul la care a participat în urmă cu zece ani, i-a garantat succesul profesional, în prezent, în lumea televiziunii, deoarece a început să fie invitată în tot felul de emisiuni de televiziune, fie în calitate de specialist bucătar, fie să comenteze viețile și problemele vedetelor de la ora actuală.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net