Ce a găsit Aida Parascan în ghețute, de Moș Nicolae: „Am nevoie doar...”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

În noaptea de cinci spre șase noiembrie, Moș Nicolae a venit cu daruri la toată lumea ce a fost cuminte tot anul! Printre persoanele la care a venit Moșul se numără și Aida Parascan (42 de ani). Contactată de Click!, vedeta ne-a mărturisit ce cadouri frumoase a primit în ghetuțe aseară.

Viața Aidei Parascan s-a schimbat radical în ultimele două luni. Asta pentru că vedeta a ales să se mute din București cu doi din cei trei copii pe care îi are: Samuel (15 ani) și Emilia (12 ani), la Clisura Dunării. Acolo, fosta câștigătoare de la MasterChef din 2013 lucrează la un resort de lux unde este plătită bine și este cazată în condiții de cinci stele.

„Anul acesta, de la Moș Nicolae, am primit o mini-vacanță în București alături de prieteni plus niște bănuți. O să stau acum în București două zile, maxim, atât pot. Nu îmi este dor de agitația din Capitală. Am nevoie doar de doze mici din energia de aici, unde am stat atâția ani, nimic mai mult. O să stau până joi în București după care mă voi întoarce înapoi.

Nu am primit dulciuri de la Moșu pentru că eu am o dietă foarte sănătoasă, el cred că știe, plus că nu mănânc dulciuri iar haine îmi cumpăr când am nevoie. Nu îmi iau doar să am în dulap și să nu le port. Merg pe principiul puțin și bun. În general, hainele mi le face o prietenă care este și designer. Plus că pe lângă asta, am mai primit de la o prietenă, un alt cadou, un tratament facial cu laser unde o să merg și o să mă relaxez”, a declarat Aida Parascan pentru Click!

Decizie radicală

Recent, Aida Parascan ne mărturisea cât de mulțumită este de faptul că a renunțat la viața agitată din București:

„Am primit o ofertă foarte bună de muncă și nu am putut să o refuz. Este mai mult decât perfect! Mi-au dat casă unde să stam, avem tot ce ne trebuie. Tot ce mi se întâmplă acum o să fie pe viață, am semnat un contract nedeterminat”.

Click! spune

Aida Parascan a câștigat MasterChef în 2013. Sursă: PRO-TV

În primăvara lui 2013, Aida Parascan a câştigat concursul de la PRO TV, „MasterChef,” şi premiul de 50.000 €. Cu aceşti bani şi-a cumpărat utilaje pentru cofetărie şi o maşină.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net