A suferit cel mai mare șoc al vieții ei. Cine este vedeta care s-a trezit pe masa de operație: „Noroc că era asistenta”

A fost câștigătoarea show-ului culinar MasterChef, în anul 2013, reușind să își îndeplinească cel mai mare vis și să plece acasă cu suma de 50.000 de euro. Da, Aida Parascan, căci despre ea este vorba, poate fi descrisă drept o femeie cu o forță de fier, căci a fost nevoită să treacă prin mai multe dezamăgiri în această viață. 

Aida Parascan s-a trezit în pe masa de operație / foto: Pro TV
Aida Parascan s-a trezit în pe masa de operație / foto: Pro TV

Participarea în cadrul emisiunii MasterChef, difuzată de postul de televiziune Pro TV, i-a garantat succesul în lumina reflectoarelor. A început să fie chemată în mai multe emisiuni de profil, pe post de specialist culinar. În ciuda succesului de care a avut parte pe plan profesional, Aida nu va uita niciodată momentul în care s-a trezit parțial din anestezie, în timp ce se afla pe masa de operație. 

Aida Parascan: „Voiam să pun mâna în locul în care mă durea” 

În urmă cu mai mult timp, Aida Parascan a fost supusă unei operații, însă nu s-a gândit că va trăi un adevărat șoc. S-a trezit din anestezie în timpul intervenției, auzea discuțiile medicilor și dorea să pună mâna în locurile unde simțea durerea.

„Eram într-o perioadă solicitantă a vieții mele. Dormeam foarte puțin, fumam de la două pachete de țigări în sus, pe zi. Am ajuns la spital, mă simțeam foate rău, aveam amețeli. Mi-au zis că intrăm în operație de urgență, pentru apendicită.

Pe masa de operație, după ce mi-au făcut anestezie, auzeam vocile medicilor și ceea ce vorbeau între ei. Eu începeam să mă trezesc și să simt durere. Noroc că era asistenta lângă mine, pentru că eu voiam să pun mâna în locul unde mă durea.”, a povestit Aida, în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars. 

Andreea Bălan, la un pas de moarte pe masa de operație 

În timpul nașterii celei de-a doua fetițe, vedeta a suferit un stop cardio-respirator în timpul operației de cezariană. Artista a avut embolie cu lichid amniotic, o complicație destul de rară în rândul femeilor însărcinate. 

„În urma zvonurilor care au tot circulat, doresc să confirm că, într-adevăr, Andreea a suferit un stop cardio-respirator. În acest moment, ea este stabilă, iar echipa medicală, care s-a comportat ireproşabil, este alături de noi. Fetiţa noastră, Clara Maria, este sănătoasă şi cântăreşte 3,2 kg. Vă mulţumim pentru mesaje şi vă vom ţine la curent cu starea de sănătate a Andreei. Vă mulţumesc, George Burcea!”, a postat, în social media, la acea vreme, George Burcea, fostul soț al vedetei. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
banner livia graur png
banner cristina cioran png
Cum a ajuns Andreea Marin sa impinga masina intr o intersectie mare din Bucuresti  Moldoveanca la volan jpg
banner dinu maxer png
Fosta mare canotoare română nu face rabat de la nimic atunci când este vorba de sărbători și de mâncarea tradițională
image
actualitate.net
image
actualitate.net