Aida Parascan a rămas fără job-ul de chef bucătar! Motivul pentru care a ales să rupă contractul

#Exclusiv Click!

Aida Parascan (42 de ani) a rămas fără locul de muncă, de chef bucătar, la nici măcar o lună de la angajare! Fosta câștigătoare a celui de-al doilea sezon „MasterChef România” ne-a mărturisit că ea nu este o persoană care să facă compromisuri atunci când vine vorba de partea profesională.

În urmă cu o lună, Aida Parascan declara sus și tare că s-a angajat ca chef bucătar la un resort de pe Clisura Dunării unde o să muncească toată vara. Vedeta era foarte încântată, de noul său loc de muncă, având în vedere că i s-a permis să își aducă și copiii să stea cu ea pentru câteva zile.

Însă, lucrurile s-au schimbat cu 180 de grade în foarte scurt timp, pentru că șatena a întrerupt orice colaborare cu acel resort și s-a reîntors la București.

„Pot să spun că sunt foarte dezamăgită de aproape tot ce găsesc în domeniul Ho-Re-Ca, dar am ajuns să iau toate aceste lucruri ca pe niște experiențe din care am avut de învăț și sper ca românii să înceapă să evolueze mai mult.

Acum nu mai lucrez acolo, am revenit acasă, de câteva zile. Nu trebuie neapărat să muncesc undeva acum, oricum eu fac și terapie reiki și radiestezie și de aici îmi mai câștig un bănuț. Nu lucrez gratis, normal! Nici preotul care slujește în Biserica nu slujește fără bani. Toți trăim cu bani indiferent de meserie. Nu fac nimic pe gratis”, a declarata Aida Parascan pentru Click!

Aida Parascan, rezervată

Vedeta a fost destul de rezervată în a ne explica de ce a renunțat la acel loc de muncă care la început i se părea că este pâinea lui Dumnezeu.

„Să spunem că îmi cunosc standardele și nu vreau să fac compromisuri în ceea ce privesc serviciile în locurile unde eu sunt prezentă”, a conchis pentru Click!, Aida Parascan.

Click! spune

În momentul în care Aida a împlinit vârsta de 40 de ani, aceasta a dorit să facă o schimbare majoră în viaţa ei. S-a hotărât să renunţe la şorţ şi la cuţitul de bucătărie, după ce şi-a luat mai multe ţepe de la patroni, şi a decis să îşi deschidă propriul cabinet şi să profeseze ca terapeut.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
cub oana și viorel lis png
cub ameri nasrin png
angela similea
image png
image png
covorul rosu  sursa   Shutterstock jpg
britney spears profimedia jpg
banner pepe png
image
actualitate.net
image
actualitate.net