Aida Parascan vindecă suflete! Uite ce face acum câștigătoarea de la „MasterChef”, după ce a pus șorțul în cui

#Exclusiv Click!

Aida Parascan (41 de ani) s-a reprofilat profesional! Fosta câștigătoare a celui de-al doilea sezon, din 2013, al show-ului „MasterChef România”, organizează, în această vară, tabere de relaxare și meditație pentru persoanele care își doresc acest lucru.

Vedeta se pare că a pus șortul în cui și s-a apucat de organizat tabere de meditații! Așa că, pentru lunile care urmează, Aida Parascan are planuri mărețe.

„Sunt bine acum. În perioada următoare o să organizez tabere pentru cei care vor să se descopere și vom să meargă în Delta Dunării și Mehedinți pentru asta. Taberele vor fi de relaxare și de meditație. Momentan, nu știu datele exacte de desfășurare a activității, dar voi anunța săptămâna asta pe pagina de Facebook, pentru că acum concretizăm totul. Eu voi sta în această tabără, până în luna septembrie.

Programul o să cuprindă cursuri de meditație, post negru cu apă sau dietă specială pentru detoxifiere, drumeții, inițieri, yoga, sound healing cu boluri tibetane și băi cu gheață. Tabara ce o să se desfășoare în perioada următoare o să fie organizată împreună cu alți terapeuți, dar fiecare cu specialitatea lui. În prezent, eu fac meditații, reiki și terapie cu apă. Adică fără mâncare doar apă alcalină ionizata. Pentru detalii cei care sunt interesați pot accesa pagina https://aidaparascan.ro/ sau https://www.facebook.com/aida.parascan”, ne-a spus Aida Parascan.

Aida Parascan, cumpănă mare

Simpatica vedetă a fost implicată într-un grav accident rutier, în urmă cu o lună, după ce prietena sa care se afla la volan a făcut o manevră greșită și s-au rostogolit de mai multe ori cu mașina până au ajuns în câmp.

„As-noapte am visat cum priveam accidentul în care eu am fost implicată, doar că de pe carosabil...de la distanță totul. În acea mașină, în vis, țin minte, că erau alți oameni care au murit și eu priveam. În rest, în realitate, sunt bine, mă bucur de viață, ies în oraș cu prietenii, râd, glumesc cu ei, merg la emisiuni, evenimente. Chiar sunt bine! Încerc să îmi găsesc cât mai multe lucruri să fiu activă, să am mintea ocupată”, ne mărturisea, recent, Aida Parascan.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
banner dinu maxer png
Fosta mare canotoare română nu face rabat de la nimic atunci când este vorba de sărbători și de mâncarea tradițională
   "De Paște fac tot posibilul să fiu cu ai mei și cu mâncarea pe care o face Codruța, mama și soacra mea", ne-a spus Dan Negru
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net