Alexia Țalavutis, accident grav în vacanță! „A ajuns de urgență pe masa de operație”

Ultima actualizare:

Alexia Țalavutis și soțul ei au avut parte de o vacanță de coșmar! De sărbători, cei doi au fugit în Thailanda pentru a petrece clipe de neuitat, dar destinul n-a fost de partea lor.  Cuplul a fost implicat într-un accident rutier. Pe rețelele de socializare, artista cunosută din Pariu cu viața și LaLa Band a dezvăluit ce a pățit și de gravă este situația.

Alexia Țalavutis, accident grav în vacanță
Alexia Țalavutis, accident grav în vacanță

Alexia Țalavutis și soțul ei, Alex, au mers într-o vacanță în Thailanda, acolo unde și-au dorit să petreacă Crăciunul și Revelionul. Din păcate, experiența lor a fost terifiantă. 

În urma unui accident rutier, soțul artistei a ajuns de urgență la spital. Bărbatul s-a ales cu hemoragie internă, trei coaste rupte, iar anumite organe au fost afectate. Totul s-a petrecut chiar de Crăciun, după cum a dezvăluit vedeta într-o serie de postări publicate recent pe rețelele de socializare.

„Chiar de Crăciun, pe 25 decembrie, eu și soțul meu am făcut un accident cu scooterul în Thailanda. Dintr-o banală căzătură, așa cum i-am spus noi, Alex a ajuns de urgență pe masa de operație.

Hemoragie internă, 3 coaste rupte, splina sfâșiată, aer în plămâni, rinichiul sângera… și acum când scriu rândurile astea simt cum pulsul a luat-o razna, dar Slavă Domnului, acum este bine”, a scris Alexia pe Instagram. 

Alexia Țalavutis, vacanță de coșmar! Soțul vedetei a ajuns pe masa de operație

Alexia Țalavutis a oferit mai multe detalii despre acest incident și a dezvăluit că abia astăzi a putut ieși din spital împreună cu soțul ei.

„În dimineața aceea, am luat micul dejun, cafeluța pe plajă, toate cele, am făcut videoclipul ăsta să le trimitem părinților și prietenilor, apoi am plecat spre o plajă de pe insulă și bam! Șoc!

Am făcut Crăciunul într-un spital cu doctori alergând în jurul nostru, făcând tot ce le-a stat în putință să îl salveze pe Alex. A durat mult să procesăm toate informațiile. Au fost niște momente… nu le doresc nimănui”, a scris Alexia pe Instagram.

„Astăzi, după 11 zile în spital, ne externăm și putem să zâmbim că am trecut împreună peste încercarea asta atât de grea. Recuperarea lui Aelx continuă, nu avem voie să zburăm deocamdată. O luăm ușor, pas cu pas, și totul va fi bine”, a mai scris artista.

Alexia a făcut show la Te cunosc de undeva

După ce în urmă cu zece ani juca în celebrul serial Pariu cu viața și făcea parte din trupa-fenomen LaLa Band, Alexia ne-a încântat anul trecut în sezonul 17 al emisiunii Te cunosc de undeva! La show-ul de la Antena 1 a făcut pereche cu Dima Trofim.

„Ne cunoaștem atât de bine încât ne înțelegem din priviri. Este incredibil cum după atâția ani s-a păstrat o așa conexiune între noi. Prietenia adevărată este foarte rară și trebuie prețuită atunci când o găsești”, spunea artista, pentru Click!, în primăvara anului trecut, înainte de emisiune.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
cub ameri nasrin png
angela similea
image png
image png
covorul rosu  sursa   Shutterstock jpg
britney spears profimedia jpg
banner pepe png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net