Alin Simoiu, peripeții înainte de inaugurarea sălii de fitness! A muncit zi și noapte și nu l-au speriat nici praful, nici oboseala: „A fost o aventură”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

V-am povestit în repetate rânduri că Alin Simoiu nu prea stă degeaba și cum perseverența este cheia succesului, ispita sezoanelor 7 și 8 Insula Iubirii știe perfect cum să o pună în aplicare. Dorindu-și mereu să se descurce pe cont propriu, Alin nu bate „apa în piuă”, vorba românului, ci pune în aplicare plan după plan pentru a fi mulțumit pe plan profesional. 

Alin Simoiu, peripeții înainte de deschiderea sălii de fitness / Colaj: Click!
Alin Simoiu, peripeții înainte de deschiderea sălii de fitness / Colaj: Click!

Click! a stat de vorbă cu Alin Simoiu și, ce să vedeți dragi cititori, a aflat că ispita sezoanelor 7 și 8 ale emisiunii de la Antena 1 a muncit din greu pentru finalizarea visului de a avea o sală de fitness. Mai mult, după cum chiar el a declarat, se focusează în a deschide mai multe locații, în primă fază în orașele în care concurența nu este atât de mare, urmând să se extindă și în București. 

S-a murdărit de vopsea și praf, dar a muncit pentru visul lui

Am vrut și noi să știm cum stau lucrurile cât de greu sau ușor i-a fost lui Alin să deschidă sala de fitness din Drăgășani. Deși în primă fază discutase cu o echipă de muncitori, lucrurile s-au schimbat pe parcurs, iar ispita masculină de la Insula Iubirii a fost nevoit să pună umărul la treabă și să muncească pentru visul lui. A dat hainele „de oraș” pe unele comode, și-a pus mănuși și nu i-a fost teamă de nimic: nici de praf, nici de vopsea, dar nici de oboseală. S-au spart pereți, s-au refăcut, dar cu răbdare și cu ambiție, Alin Simoiu s-a asigurat ca totul să meargă bine. În ajutor i-au venit, după întreruperea colaborării cu echipa inițială de muncitori, câțiva prieteni care i-au fost alături de la început și până la final.

Problemele și peripețiile nu l-au ocolit deloc, dar azi își aduce aminte de ele cu zâmbetul pe buze. În fond, acesta e farmecul, nu? Deși toată lumea s-ar fi așteptat să fie frumos îmbrăcat, să vină ocazional „în inspecție” și să dea ordine, lucrurile au stat fix invers. Alin a decis să transporte pe cont propriu toată aparatura necesară pentru sala de fitness, motiv pentru care a bătut drumul pââână la Iași! A meritat, spune el, chiar dacă 2 dintre aparate au suferit ceva...avarii în timpul „excursiei”.  Cu un simț estetic bine pus la punct, Alin s-a ocupat de toate detaliile și a muncit umăr la umăr cu prietenii care nu s-au dat în lături de la provocarea lui. Astăzi privește cu mulțumire spre tot ceea ce a realizat și consideră că apreciază mult mai mult tot ce a clădit, mai ales prin prisma faptului că a avut o contribuție majoră. 

Sala de fitness a lui Alin Simoiu / Sursă foto: Click!
Sala de fitness a lui Alin Simoiu / Sursă foto: Click!

De la oglinzi, tapet, vopsea, aranjamente și decorațiuni, până la aparatura destinată exercițiilor de diverse tipuri, Alin Simoiu a reușit să facă totul de unul singur. Stați, de fapt nu de unul singur, ci alături de câțiva amici la fel de neînfricați. Și, să recunoaștem cinstit, ne-ar trebui și nouă câțiva prieteni așa cum are el!

„Înființarea sălii de fitness o aveam plănuită încă din anul precedent, însă am tot amânat-o, prioritizând alte activități. Imediat cum m-am întors din emisiune, am dormit câteva ore și apoi m-am apucat de treabă.

„A fost o perioadă epuizantă”

Spațiul era într-o stare... greu de descris. Au fost necesare desfaceri ale pereților, tavanelor și pardoselilor, inclusiv spargeri. Eu știam deja cum îmi doream să arate, cum va fi amenajată, așa că nu am considerat că am nevoie de un specialist pe partea asta. Totul a fost gândit de mine în totalitate. În sinea mea, am apreciat că voi finaliza lucrările în circa 3 săptămâni, maxim o lună. Însă, am fost ușor visător și chiar dacă am muncit cotla cot cu muncitorii, durata de execuție s-a dublat. Astfel, în aproximativ 2 luni, 2 luni și jumătate am inaugurat Sim Gym.

Așa cum am afirmat, am muncit și eu, programul meu începea la ora 7 și se termina chiar și la ora 1-2 noaptea. De la desfacerea pereților, montajul oglinzilor, și până la montajul decorațiunilor și aparatelor, am fost implicat 100% în tot procesul.

A fost o perioadă epuizantă, dar a meritat pentru că satisfacția mea din prezent atunci când primesc aprecieri referitor la Sim Gym nu se poate măsura în cuvinte. A meritat cu vârf și îndesat!”, a spus Alin Simoiu, pentru Click!.

„Am schimbat nuanța de 3 ori pentru că s-a terminat vopseaua și nu am mai găsit aceeași nuanță la fel, a fost o adevărată aventură, însă sunt mulțumit de tot ceea ce a ieșit și mă bucur că am putut să lucrez la acest proiect. Satisfacția de la final nu se compară cu nimeni, așa că Alin nu este doar ce se vede pe TV și la evenimente, Alin poate să fie și altfel. 

„Într-o curbă, am făcut praf unul dintre aparate”

Am mai avut parte de povești frumoase. Am plecat la Iași să încărcăm aparatele pentru sală, pentru că mi s-a părut mare timpul de livrare, așa că am zis că le iau cu platforma mea. Zis și făcut, imediat ne-am pus la drum. Am încărcat aparatele așa cum am putut. Era o încărcătură imensă, undeva la 4 tone. Obosiți fiind și eu și vărul meu cu care plecasem la drum, pe la Galați am scăpat într-o curbă și nu mare mi-a fost mirarea atunci când m-am uitat în oglindă și am văzut că a căzut ultimul aparat, s-a făcut praf, a sărit tot din el. Avea o valoare de 7.000 de euro, însă nu interesa pe nimeni de garanție, doar semnasem eu pentru tot.

„A fost o adevărată aventură”

A fost o adevărată aventură, nu puteam să-l urcăm înapoi, a fost foarte greu. Norocul nostru a fost că a oprit un domn cu mașina și ne-a ajutat să-l urcăm, am adunat piesele de pe drum. Am făcut schimb la volan cu vărul meu undeva spre dimineață și a căzut alt aparat, dar de data asta a fost susținut de chingă și doar s-a zgâriat. Și, după mai bine de 24 de ore, am ajuns cu toate aparatele pentru sală, în sfârșit, la destinație. Nu înainte să le ude zdravăn o ploaie, în timp ce erau pe platformă, însă eram atât de obosit încât am zis fie ce-o fi. Din fericire, totul a ieșit bine. 

Distracția nu s-a terminat aici. La transport le-am pus în ordine, le-am pus în cutii, le-am spus băieților că sunt foarte bine organizate dar, surpriză! Nimeni nu mai știa nimic despre ele. Mi-a luat o săptămână să le organizez pe toate, din nou. Toți cei care au lucrat cu mine sunt prietenii mei, care m-au ajutat cu absolut tot, până la deschidere. Echipa cu care lucram m-a lăsat baltă, așa că m-am bazat pe ei în toate și le sunt recunoscător”, a spus Alin Simoiu, pentru Click!. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Diana Vanity Fair jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Banner Laura Cosoi
image png
halle berry getty jpg
paris hilton lenjerie intima jpg
Banner Monica Bârlădeanu
roman burtsev leonardo dicaprio profimedia jpg
banner adela popescu png
monica birladeanu valeriu gheorghita instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net