Alin Simoiu și-a găsit mașina „vandalizată”. O admiratoare a exagerat, dar el nu s-a supărat: „S-a asigurat că nu repar cu una, cu două”

#Exclusiv Click!

„Dar nu mă lasă fanele, nu, nu mă lasă fanele...” cânta, într-una din piesele lui, Liviu Teodorescu. Nu știm cum stă artistul la capitolul fane, acum, dar un lucru e cert: ispita Alin Simoiu nu le mai face față!

Alin Simoiu și-a găsit mașina „vandalizată” de o admiratoare / Colaj: Click!
Alin Simoiu și-a găsit mașina „vandalizată” de o admiratoare / Colaj: Click!

Ceea ce se anunța a fi o zi obișnuită pentru ispita sezoanelor 7 și 8, Alin Simoiu, s-a transformat într-o adevărată provocare. Ajuns în fața mașinii pe care o conduce, mare i-a fost mirarea atunci când a văzut că una dintre admiratoarele sale a ținut să-și arate iubirea într-un mod mai...„devastator”, să spunem. 

Alin Simoiu și-a găsit numărul de la mașină plin de...lac de unghii

Știm cu toții că în geanta unei femei se pot ascunde multe, chiar și lac de unghii, într-o zi oarecare. Cu siguranță tânăra care și-a exprimat admirația față de Alin Simoiu a plănuit totul ca în filmele de acțiune: a prins un moment în care ispita să nu fie lângă mașină și a acționat numaidecât!

Așa se face că Alin și-a găsit bolidul roz cu numărul de înmatriculare plin de lac de unghii. Ce culoare? Roșu. Ce mesaj? Eheee...„LOVE ALIN”, că doar nu se putea altfel. Contactat de echipa Click!, ispita de la Insula Iubirii a mărturisit că nu s-a supărat atunci când a văzut grozăvia, ba chiar s-a amuzat. 

Numărul de înmatriculare, plin de lac de unghii / Sursă foto: Instagram
Numărul de înmatriculare, plin de lac de unghii / Sursă foto: Instagram

„Nu, nu m-am supărat. Mai mult m-am amuzat. S-a asigurat că nu repar asta cu una, cu două. Putea să aleagă un ruj, era mai ușor de curățat, dar imaginația a fost la alt nivel. Ce să facem, se mai întâmplă”, a declarat Alin Simoiu, pentru Click!. 

De ce conduce Alin o mașină roz

Notorietatea dobândită în urma participării ca ispită în sezoanele 7 și 8 ale emisiunii Insula Iubirii l-au adus pe Alin Simoiu în punctul în care nu mai poate trece neobservat pe stradă. Și, mai mult, nici n-ar putea să fie altfel, ținând cont de faptul că tânărul conduce un BMW de culoare roz. 

Întrebat fiind de Speak și Ristei de ce a ales această culoare pentru mașina lui, Alin a oferit un răspuns asumat. Vă aduceți aminte? Asumat a fost cuvântul cheie al sezonului 8, așa că iată ce a declarat: 

„Pentru că sunt diferit de ceilalți, să mă evidențiez cumva. Prima reacție este: Este mașina iubitei tale, nu?.  Nu, am colantat-o eu, să fiu diferit”, a povestit ispita masculină la „Fiertzi pe Insulă”.

Și-a lansat noua colecție de haine de toamnă

De fane am vorbit, de Insulă am vorbit...haideți să trecem și la afaceri. Vă povesteam, într-un material recent, că Alin Simoiu deține și un magazin online cu haine pentru bărbați. Imediat cum au trecut temperaturile ridicate, ispita masculină și-a reînnoit colecția de pe site, aducând și haine pentru...mai puține grade. 

„Așa cum am mai spus, mie îmi plac atât hainele elegante, cât și cele casual. Și, de ce să nu recunoaștem, în viața de zi cu zi ne sunt mai utile cele casual și cele sport, sunt mai comode. La asta m-am gândit și atunci când am lansat pe site noua colecție de toamnă. Am o varietate de compleuri potrivite pentru această perioadă și, de ce nu, și pentru iarnă. Vin și în mai multe culori, așa că sunt ușor de asortat și de ales, pentru gusturile tuturor”, a mai povestit Alin Simoiu, pentru Click!. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Jennifer Lopez în bej, Profimedia (5) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
anca dumitra instagram jpg
Banner Magdalena Chihaia
Gabriela cristea reteta biscuiti jpg
Banner Alexandru Ciucu
Demi Moore
andra maruta jpg
doinita oancea lora jpg
jennifer lopez ben affleck intalnire profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net