Insula Iubirii, fenomen național! Alin Simoiu, despre finala de la Berăria H: „Oamenii au înțeles rolul meu. Efortul mi-a fost apreciat”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Mii de oameni s-au îmbulzit, la propriu, pentru a mai prinde un bilet la marea finală Insula Iubirii, ce a avut loc miercuri, la Berăria H. Radu Vâlcan, ispitele sezonului 8 și câțiva concurenți au fost alături de cei care i-au admirat, i-au criticat și i-au făcut virali în toată România. Povestea de viață a fiecăruia dintre ei a ajuns la inimile tuturor, au fost scoase la iveală secrete, caractere, au căzut măști, au aflat adevăruri dureroase, dar au construit un reality-fenomen care cu siguranță va intra în istoria Antenei 1. 

Alin Simoiu, aplaudat de mulțime la finala de la Berăria H / Colaj: Click!
Alin Simoiu, aplaudat de mulțime la finala de la Berăria H / Colaj: Click!

Avem reacții exclusive de la marea finală Insula Iubirii, care a avut loc miercuri. Mii de restaurante și terase din toată România și-au deschis larg ușile pentru cei care au vrut să urmărească ultimul episod al sezonului 8. La Berăria H, în București, s-a organizat o adevărată seară pe cinste pentru cei care s-au încumetat anul acesta să participe, dar și pentru ispitele care n-au lăsat nimic ascuns. 

Alin Simoiu, aplaudat de întreg localul

Radu Vâlcan, alături de aproape toate ispitele sezonului 8 au făcut deliciul privitorilor. Alin Simoiu a fost și el prezent și ne-a povestit, pe îndelete, cum a simțit seara de miercuri, dar și cum a trăit momentul în care mii de oameni din local l-au aplaudat și l-au felicitat pentru rolul de ispită, al doilea din „palmares”, dus la bun sfârșit. 

Click! a stat de vorbă cu bărbatul care a fost considerat „ispita masculină supremă”, cel mai calculat și mai cerebral, dar și cel mai dorit din Thailanda. Alin Simoiu ne-a mărturisit că s-a bucurat enorm să vadă că oamenii s-au mobilizat într-un număr atât de mare pentru finala Insula Iubirii și că există atât de multă admirație atât la adresa lui, cât și a celorlalți colegi alături de care a împărtășit experiența. 

Click!: Sezonul 8 sau sezonul-fenomen. Cum s-a văzut finala Insula Iubirii de la Berăria H? Te așteptai ca oamenii să vină într-un număr atât de mare și să urmărească ultimul episod, dar și să vă cunoască pe voi?

Alin Simoiu: Să fiu cât se poate de sincer, mă așteptam să vină oamenii să vadă finala Insula Iubirii la Berăria H, căci am văzut reacțiile din social media, însă nu credeam că vor fi într-un număr atât de mare. Am rămas plăcut surprins că toți acești oameni își doreau să ne cunoască. Este incredibil!

Cum te simți știind că nu s-a mai întâmplat așa ceva până acum, în toată istoria Insulei?

Mă simt copleșit și în același timp mă bucur că am luat parte la acest fenomen. Nu am cuvinte. Este un sentiment pe care nu îl poți descrie.

Cu cine te-ai revăzut la Berărie și cum a fost? Pe cine te-ai bucurat cel mai mult să vezi?

M-am revăzut cu toți colegii de pe insulă din sezonul 8. Chiar dacă popularitatea i-a schimbat pe unii dintre ei, consider că la mine nu a avut impact, așa că m-am bucurat că i-am văzut pe fiecare în parte.

Cum a fost „momentul tău”, cel în care te-au aplaudat oamenii? Ce ai simțit atunci?

A fost momentul în care am realizat faptul că oamenii au înțeles rolul meu în emisiune. Mi s-a demonstrat că efortul meu a fost și este apreciat și, bineînțeles, satisfacția a fost pe măsura aplauzelor.

Alin Simoiu, aplaudat de mulțime la Berăria H / Sursă foto: Facebook
Alin Simoiu, aplaudat de mulțime la Berăria H / Sursă foto: Facebook

Am văzut că și decorul a fost în concordanță cu evenimentul. Ce element ți s-a părut cel mai inspirat de acolo?

Cu siguranță elementele inspirate din emisiune, care au dat online-ul peste cap complet. A fost un boom în marketing în zona „Znagov" (râde, n.r.).

De asemenea, am observat că au existat anumite „bisericuțe”. Tu cu cine ți-ai petrecut seara? În compania cui?

Nu consider că am făcut parte dintr-o anumită „bisericuță". Eu am petrecut timp cu toată lumea, atât cu foști colegi, cât și cu susținători.

Cu ce amintiri rămâi după toată experiența asta, luând în calcul și seara trecută de la Berărie și toți oamenii care au venit să vă fie alături?

Rămân cu multe „lecții" reale de viață dar, cel mai important, rămân cu miile de aprecieri din partea oamenilor care au urmărit cu sufletul la gură emisiunea ca să îmi vadă răspunsul la bonfire.

Decorul a făcut deliciul participanților

Antena 1 a pus la dispoziție nu doar un ultim episod din Insula Iubirii la celebrul local din Capitală, ci și un decor desprins parcă din Thailanda! Au existat locuri în care participanții au putut să-și facă tatuaje temporare cu replici celebre din sezonul 8, un bonfire, dar și un „samset” pe măsură. S-au făcut zeci de mii de fotografii, s-au dat tot atâtea tag-uri pe rețelele de socializare și s-au împărtășit tot atâtea păreri. 

Inspirați, patronii au făcut un meniu special de băuturi pentru ziua cea mare. Au existat cocktail-uri cu nume haioase, cum ar fi Samset, Dezahardat, Corny Horny, Znagov și Ispita Supremă, cu prețul fix de 31 de lei.

Meniu special de băuturi pentru finala Insula Iubirii / Sursă foto: captură Instagram
Meniu special de băuturi pentru finala Insula Iubirii / Sursă foto: captură Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
printele din olanda profimedia jpg
emily in paris jpg
Banner Nicolai Tand
stefania costache iumor jpeg
anca parghel png
sean diddy combs gettyimages jpg
nicole scherzinger costum baie plaja jpg
Banner Sarah j Sun
image
actualitate.net
image
actualitate.net