Top 10 cele mai amuzante replici de la Insula Iubirii sezonul 8. Hola mami, hai să ne dezahardăm!

#Insula iubirii
Ultima actualizare:

Sezonul 8 al emisiunii-fenomen Insula Iubirii a ajuns la final, dar replicile memorabile ale concurenților și ale ispitelor nu vor fi uitate cu una, cu două. Dacă și voi v-ați uitat cu sufletul la gură la fiecare episod, acest articol vă „unge pe suflet”!

Insula Iubirii sezonul 8
Insula Iubirii sezonul 8

Top 10 cele mai amuzante replici de la Insula Iubirii sezonul 8

Cu ce să începem, cu ce să începem...Cu Marcel, logic! Doar el a fost cel care a dat startul tuturor replicilor haioase din Thailanda. Nu e de mirare că au devenit virale, ulterior, și au fost folosite de internauți pe toate rețelele de socializare. 

- Hola, mami, que guapa! - spunea Marcel, atunci când a fost întrebat de reporterul emisiunii cum îi spune, în spaniolă, unei fete, că este frumoasă. După câteva secunde de gândire, hop, a apărut și acest răspuns!

- Hai să mergem să vedem sumsetul -  Îi spunea Marcel, Mariei, într-un moment în care era sigur că o va pierde, atunci când stătea de vorbă, la masă, cu o altă ispită. Tot Marcel ne-a spus că Maria se dezahardează. Întrebat fiind ce înseamnă acest cuvânt, ispita a mărturisit că înseamnă...a renunța!

- Sexy banana. Cine? Tot Marcel, în apă, tot la adresa Mariei. 

- Ne mănâncă mistreții -  a mai spus ispita, atunci când a fost întrebat: Păi și acum ce facem, măi Marcel? imediat după ce Maria își îndreptase atenția spre ispita Alin Simoiu.

- Șai laică daimănz în dă scai - a spus Marcel, după unul dintre date-urile cu Maria, întrebat fiind cum s-a simțit concurenta, în prezența lui. 

Iustina, a doua campioană la replici haioase

Nu o uităm nici pe Iustina, firește. Concurenta din Thailanda a avut câteva replici de-a dreptul hilare, mai ales la adresa lui Cornel, iubitul ei de pe cealaltă insulă. 

- Cornel, uită-te aici, ce femeie. Dar dacă vrei să mă lași, te pup -  A spus Iustina, după ce a văzut imaginile compromițătoare cu iubitul ei, în compania unei alte ispite de pe insula lui. 

- Corneleeee, uite ce ai pierdut, mânca-mi-ai fleașca - A mai spus Iustina, sub aburii licorilor bahice. 

- El femeie ca mine nu o să mai aibă niciodată în viața lui. Uită-te la mine...păi eu mă compar cu alea? - a mai spus Iustina, foarte sigură pe ea. 

Trecem la ceilalți doi protagoniști care ne-au făcut serile mai frumoase: Andrei Rotaru și ispita Diandra. 

- I just being „pisfăl” - a spus Andrei, către Diandra. 

- Universul...știi ce zic? - au mai spus cei doi. 

Cu siguranță lista e mult mai lungă, dar am vrut să vă smulgem câteva zâmbete și să vă reamintiți de cele mai amuzante replici de la Insula Iubirii, sezonul 8. Vouă care vă mai vin în minte? 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
anca turcasiu si andreea samson la asia express 2024 jpg
netflix pexels jpg
pro tv antena  jpg
cub alin oprea larisa uta png
Power Couple jpeg
oana zavoranu vrajitoarea melissa jpg
vedete andre arhiva 02 1024x680 1 jpg
andreea corb instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net