„Iertați-mă, am și eu limitele mele”. Mirela Vaida, dezamăgită de Andrei și Cristina Rotaru de la „Insula iubirii”

#Insula iubirii

Relația dintre Cristina și Andrei Rotaru a stârnit numeroare reacții pe rețelele de socializare. De altfel, concurenta de la „Insula Iubirii” a fost criticată pentru atașamentul său față de soțul ei. Ei bine, pentru cei ce nu știu, cei doi s-au căsătorit în trecut în emisiunea prezentată de Mirela Vaida, astfel că, prezentatoarea TV a vorbit recent despre cuplul controversat de la show-ul care a ajuns un fenomen.

Mirela Vaida, reacție categorică despre Andrei și Cristina Rotaru / foto: colaj Click!
Mirela Vaida, reacție categorică despre Andrei și Cristina Rotaru / foto: colaj Click!

După ce fanii au văzut imaginile din emisiunea „Insula Iubirii”, după o serie de evenimente tumultuoase, care au culminat cu infidelitatea lui Andrei Rotaru cu ispita Diandra, Cristina a decis să se despartă de el. Însă, deși au divorțat după emisiune, separarea nu a durat prea mult, căci, în mod surprinzător, nu doar că au fost văzuți împreună în Capitală și au plecat într-o vacanță, dar și-au acordat o a doua șansă.

Andrei și Cristina Rotaru, actuali participanți în show-ul „Insula Iubirii”, au fost concurenți și în „Mireasă pentru fiul meu”, una dintre cele mai populare emisiuni de la Antena 1, prezentată de Mirela Vaida. De altfel, cei doi s-au și căsătorit în cadrul emisiunii.

„M-am chinuit un an să-i mărit, ca să se despartă ei în trei zile?”

Prin urmare, prezentatoarea TV în vârstă de 42 de ani îi cunoaște destul de bine pe cei doi. În timpul unei ediții recente a emisiunii „Mireasa”, Mirela Vaida s-a arătat dezamăgită de Andrei și Cristina și a mărturisit că nu poate urmări „Insula iubirii”, precizând că nu suportă să-i vadă despărțindu-se, după ce a fost martoră la căsătoria lor.

Ce înseamnă «chulo»? Cică e o glumă din «Insula Iubirii»… Nu știu, că nu urmăresc. Eu i-am cuplat pe copiii ăia, nu pot să mă uit când se despart. Iertați-mă, am și eu limitele mele. M-am chinuit un an să-i mărit, ca să se despartă ei în trei zile? Nu mă pot uita”, a spus Mirela Vaida, în emisiunea pe care o prezintă, „Mireasa”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
anca turcasiu si andreea samson la asia express 2024 jpg
netflix pexels jpg
pro tv antena  jpg
cub alin oprea larisa uta png
Power Couple jpeg
oana zavoranu vrajitoarea melissa jpg
vedete andre arhiva 02 1024x680 1 jpg
andreea corb instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net