Andrei Rotaru și ispita Eric s-au confruntat la bonfire. Concurentul de la Insula Iubirii a șocat România: „Pe Cristina aș da-o celui mai mare dușman al meu!”

#Insula iubirii

Noi tensiuni a adus ediția 19 Insula Iubirii, difuzată pe 26 august 2024. Telespectatorii au fost martorii unui conflict puternic desfășurat între Andrei Rotaru și ispita Eric. Cei doi și-au aruncat cuvinte grele, subiectul principal fiind Cristina, soția lui Andrei. 

Andrei Rotaru și ispita Eric / foto: Captură Antena 1
Andrei Rotaru și ispita Eric / foto: Captură Antena 1

Schimb de replici acide și dezvăluiri fără perdea au stat la gura celor doi bărbați. Conflictul de proporții care a luat naștere la bonfire a venit ca un șoc atât pentru cei prezenți, cât și pentru cei de acasă. 

Andrei Rotaru și ispita Eric, protagoniștii unei situații conflictuale 

Momentul dintre Andrei Rotaru și ispita Eric a fost unul dintre cele mai tensionate de până acum, din tot sezonul 8 al emisiunii Insula Iubirii. Eric a fost cel care a pornit discuția, deranjat fiind de suferința pe care Andrei i-a produs-o soției sale. 

„Nu își vedea viitorul fără tine. I-ai frânt inima de multe ori aici, în emisiune. Relația voastră era perfectă din punctul ei de vedere, ea a avut tot”, a spus Eric.

La rândul său, Andrei Rotaru a evidențiat faptul că, din punct de vedere material, soției sale nu i-a lipsit niciodată nimic. 

„A avut tot din punct de vedere material, să ne înțelegem. Nu-i lipsea nimic”, a spus Andrei în cadrul bonfire-ului.

De asemenea, într-un moment de plină tensiune, Andrei nu s-a mai putut abține și a continuat lista destăinuirilor șocante:

„Deci fii atent. Casa aia e construită pe banii mei și cu mâinile mele de jos și până sus. Tot ceea ce era acolo era iarbă. Ea își trăia viața liniștită cu confortul pe care îl avea, iar Andrei era un nimic din punct de vedere al iubirii. Ascultă-mă, m-am dat peste cap ca să o iubesc. Femeia asta m-a făcut de mii de ori să o urăsc! Pe Cristina aș da-o celui mai mare dușman al meu! I-am zis că atunci când o să mor, o să mor nefericit”, a mai adăugat concurentul de la reality-show-ul de pe Antena 1. 

„E scârbită de tine!”

Andrei și Cristina Rotaru / foto: Antena 1
Andrei și Cristina Rotaru / foto: Antena 1

Ispita Eric nu a putut trece cu vederea durerea Cristinei, și a dorit să-i reproșeze soțului ei faptul că ea traversează cea mai grea perioadă de când se află pe insulă.

„Ea a trecut cu greu peste, acum e în faza de acceptare, încă are sentimente pentru tine, dar e scârbită de tine și de cum ai putut să procedezi. Pentru că tu erai Universul ei!”, i-a mai mărturisit ispita masculină.

„Scârbită a fost mereu de mine, nu-mi oferă nimic, mă contrazici pe mine în relația și viața mea. Mă cerți acum că sunt prost ca bărbat”, a fost răspunsul lui Andrei. 

De asemenea, ispita a dorit să-i amintească lui Andrei că a venit la emisiune pentru a-și testa soția, însă el a ajuns primul pradă ispitei Diandra.

„Ai venit să o testezi pe ea și ai picat tu în ispită. Tu ești o persoană geloasă!”, a evidențiat ispita masculină.

S-a ajuns la o posibilă bătaie între cei doi? 

Pe baza tensiunilor și a conflictului verbal dintre cei doi, oamenii de acasă au presupus că o astfel de situație ar fi putut degenera într-o bătaie. 

Cu toate acestea, într-un live pe TikTok, Andrei Rotaru a eliminat toate speculațiile și a mărturisit că între el și ispita Eric nu a fost vorba niciodată de violență fizică. 

„Dacă m-am bătut cu Eric? Nu cred că era cazul și oricum nu aș fi dat înapoi și nici el nu cred, dar nu era vorba de bătaie acolo. Acolo a fost vorba doar de omenie și o să vedeți dacă vă mai opriți să judecați dinainte, că am văzut că judecă înainte să înceapă bătaia. Păi n-ai văzut nimic, măi nene, dacă tu te uiți la meci și l-ai judecat înainte, înseamnă că nu ai înțeles nimic de la viață. Da, m-am întâlnit cu Eric, chiar am ieșit la un suc. O să mai ieșim și de acum înainte. La o cină romantică o să ies cu Eric”  a spus Andrei, pe social media. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
George și Amal Clooney, Premiile Albies, Getty (5) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
andreea corb instagram jpg
televizor telecomanda poza poza d8abfe9070 jpg
danilo lusito facebook jpg
Alessandro Lusito facebook jpg
 Concurenta MasterChef, Ionela Grigore, pune familia pe primul loc
netflix pexels jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
simona gherghe, cununia civila, facebook 2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net