Cât costă cazarea în vilele de lux unde s-a filmat „Insula Iubirii”. Câți bani trebuie să scoți din buzunar pentru 7 zile în Thailanda

#Insula iubirii

Fără îndoială, emisiunea „Insula Iubirii” a devenit un adevărat fenomen. Reality show-ul a atins cote record de popularitate, fiind urmărită de numeroși români. Și cum îi ține pe fani lipiți de ecran, mulți probabil că s-au întrebat cât costă cazarea în vilele de lux din Thailanda unde s-a filmat sezonul 8 al emisiunii. Ei bine, prețurile nu sunt pentru toate buzunarele. Iată ce sumă trebuie să dai pentru 7 zile în casele unde concurenții își testează relația.

Cât costă să petreci o săptămână în vila din Thailanda unde se filmează „Insula iubirii”
Cât costă să petreci o săptămână în vila din Thailanda unde se filmează „Insula iubirii”

Pentru cei care nu știu, sezonul 8 al celebrei și iubitei emisiuni „Insula Iubirii” a fost filmat în apropiere de Puket, cea mai mare insulă din Thailanda, la Natai Beach, unul din cele mai luxoase complexuri din țara asiatică. Bineînțeles, probabil că telespectatorii știu deja că ispitele și cuplurile au fost cazate în două resorturi de lux: Twin Villas și Escape Villas, casa băieților și casa fetelor aflându-se la o distanță de câțiva kilometri una de alta.

Fiecare vilă are câte 5 dormitoare matrimoniale, moderne, în stil thailandez, cu piscină în aer liber, bar, chef bucătar personal, facilități de fitness, spa de 5 stele și acces la masaje tradiționale thailandeze. În ceea ce privește cazarea, ei bine, prețurile nu sunt pentru toate buzunarele. Nu toți românii și-ar permite o vacanță de 7 zile aici.

Cât costă cazarea în vilele unde s-a filmat „Insula Iubirii”

Prin urmare, dacă vrei să te bucuri de o săptămână în Twin Villas și Escape Villas, două complexuri rezidențiale care oferă cele mai înalte standarde de confort și intimitate, trebuie să scoți din buzunar 35.000 de euro (aproape 175.000 lei). Bineînțeles, prețul acoperă cazarea pentru un grup de 10 persoane și biletele de avion, dar chiar și așa, suma rămâne una destul de piperată.

Potrivit Booking.com, Twin Villas oferă un discount la sejurile între 29 martie și 30 septembrie 2024. Pentru 6 nopți, 10 adulți, mic dejun inclus, fără bilete de avion, trebuie să scoți din buzunar 32.955 de lei (aproape 7.000 de euro). Iar pentru Escape Villas, pentru 6 nopți, 10 adulți, fără bilete de avion, suma este de 13.377 de lei (aproape 3.000 de euro), Booking oferind un tarif redus.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
George și Amal Clooney, Premiile Albies, Getty (5) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
atacatorul de la parlament jpg
pisică  foto   Shutterstock jpg
Masina si motocicleta de politie in trafic seara   Foto Daniel Guță ADEVĂRUL JPG
femeie haine dulap shutter jpg
victor rebengiuc faleze de nisip jpg
Autorul atacului de la Palatul Parlamentului  Imagine amator jpg
2014 Nysa, stare miasto 03 JPG
gunoi freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net