Sex fără perdea la Insula Iubirii! S-au ascuns sub pătură, dar un moment de neatenție a lăsat la vedere actul intim

Mare e grădina Domnului și mari sunt poftele la Insula Iubirii! Un concurent și ispita lui favorită au dat frâu liber sentimentelor și hormonilor și au trecut la fapte!

insula iubirii facebook jpg

Dani Boy și ispita Mădălina nu s-au mai putut abține! Deși ex-iubitul Mariei spune că între el și ispită e doar o prietenie, imaginile au vorbit de la sine. Săptămâna trecută, într-unul dintre episoade, telespectatorii au putut vedea cum Dani și ispita Mădălina se satisfac unul pe altul, dar acum...au trecut la lucruri mai serioase!

Dani Boy și Mădălina, sex la Insula Iubirii

Dani a dezbrăcat-o pe blondină, cei doi s-au ascuns sub pătură și au făcut, știți voi...chestii de oameni mari. Un moment de neatenție și totul a ieșit la iveală! Dani, probabil extrem de entuziasmat, s-a mișcat ceva mai repede și a dat pătura de pe Mădălina, lăsând astfel goliciunea ei în toată splendoarea, în fața camerei din încăperea în care se aflau. Cei doi n-au părut prea deranjați de „accident”, ba din contră. S-au amuzat copios și și-au văzut de ale lor. 

Dani Boy și Mădălina, într-un moment intim / Sursă foto: captură Antena Play
Dani Boy și Mădălina, într-un moment intim / Sursă foto: captură Antena Play

Dani Boy, comportament aberant pe Insula Iubirii

După 5 ani și 6 luni de relație cu Maria, Dani Boy a început să se apropie de ispita Mădălina și să se conecteze cu ea nu doar psihic, ci și fizic. Atingerile lor, gesturile, toate trădează faptul că nu e vorba doar de o prietenie banală în ceea ce-i privește.

Dar nu asta a șocat, neapărat, fanii Insulei Iubirii, ci comportamentul tânărului. Dani Boy nu ratează nicio ocazie de a vorbi urât și de a folosi cuvinte cu conotație sexuală la adresa ispitei preferate, dar și jigniri de tot felul. De exemplu, în episodul de marți seară, concurenții și ispitele din vila băieților au avut un party cu tematica junglă, așa că s-au costumat corespunzător. Mădălina a îmbrăcat o rochie scurtă, iar Dani Boy i-a spus, fără menajamente, că arată ca pe...centură. Vocabularul acestuia a deranjat-o pe Mădălina, însă cei doi s-au împăcat rapid. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
camera televiziune jpg
tudor chirila (1) jpg
1 2 adelina chivu eye 1280x720 jpg jpeg
betty salam si catalin instagram jpg
Las Fierbinti jpg
banner Andreea Bălan png
Banner Oana Ioniță
Mircea Radu continuă „Noi, românii”, emisia care de 3 sezoane, deja, aduce în fața telespectatorilor Metropola TV
image
actualitate.net
image
actualitate.net