„Noua Thailanda!” Țara din Europa care i-a cucerit pe doi vloggeri români. Cât au plătit pe o apă și o sticlă de vin

Doi vloggeri români, cunoscuți pentru călătoriile din Europa, au ales să meargă în Spania, pentru a petrece câteva zile de vacanță. Cristi și Ralu au stat într-o rulotă, pe o plajă apropiată de Barcelona, mai exact în Peniscola.

Doi vloggeri, uimiți de prețurile mici din Spania / Foto: Pixabay
Doi vloggeri, uimiți de prețurile mici din Spania / Foto: Pixabay

Roze, alb sau roșu 2,75 de euro”

Vloggerii au împărtășit întreaga lor experiență pe canalul lor de Youtube, unde au explicat că prețurile din Spania i-au uimit, de-a dreptul.

„Ne-am parcat cu autorulota direct pe plajă în Spania. Într-un camping fantastic, pe malul mării, șezlong, restaurant, apă albastră ca în țări exotice și tot ce ai nevoie. Vă arătăm câteva prețuri la restaurante, camping, Peñiscola și Cambrils”, au scris tinerii în descrierea filmulețului.

Cristi și Ralu nu au plătit nimic pentru șezlonguri, masă și umbrelă, iar pe o sticlă de vin au cheltuit doar 2,75 de euro, față de România, unde prețurile băuturilor sunt substanțiale.

„Roze, alb sau roșu, 2,75 euro. Ăsta-i momentul pe care l-ați așteptat 5 ani de YouTube. Două șezlonguri, masă și umbrelă? Ia zi Raluca?”, a spus Cristi.

 „Zero”, a fost replica Ralucăi, care a dat de înțeles că totul a fost gratis.

„Frate, Spania, inclusiv vara, dacă știi cum să o faci, e noua Thailandă. Vreau să vă arăt noua locație în care ne aflăm pe care am plătit 90 de euro pentru două zile, în cel mai sezon dintre sezoane. Luna, august, full season”, a completat vloggerul.

Vacanța în Spania, aproape gratis. Prețurile sunt infime comparativ cu cele din România

De asemenea, Cristi a comparat plaja de lângă Barcelona, cu cea din Filipine. Mai mult, tinerii s-au bucurat de șampania ieftină și de serviciile gratuite de pe plajă. În timp ce la noi pe litoral, un șezlong costă 100 de lei, în Spania acest lucru este complet gratuit.

„Ieri am băut cafea aici, foarte bună, știți cât îți costă o cafea? 2 euro. Un cocktail e 8 euro, o bere este 2,80 euro, sau Voldam e 3 euro. Smoothie, că din astea bea Raluca sunt smoothies. Pink banana, 5,50 euro. Bloody berrie, 5,50 euro.

„Comandă astea și știți cât vă costă șezlongul, două șezlonguri și masă și umbrelă? Ia zi Ralu, cât e? Zero. Zero. Costă zero. Zero euro. Deci, doar dacă faci consumație, astea sunt incluse aici, direct pe plajă. Lux și opulență”, au continuat cei doi vloggeri.

„Nu sunt cine știe ce nebunii de șampanii, dar totuși nu le vând de patru ori mai mult decât e prețul lor normal. Și poți să o bei aici, pe plajă, pe șezlong, un spumant e la 15,90 euro. Și ăsta e prețul final. Și un pahar de vin, dacă vrei, roze, alb sau roșu, 2,75 euro. Spania e noua Thailandă, dacă vreți”, au completat Cristi și Ralu.

Apa este doar 65 de cenți pe plajă în Spania, lucru care i-a lăsat pe cei doi români cu gura căscată.

„Apă. Mamă, frate, e 65 de cenți o sticlă de apă la 2 litri”, s-au mirat ei.

De asemenea, Cristi și Ralu au servit o masă copioasă, contra unui preț extrem de mic. 

„Masa asta pe care ați văzut, gustările și berea asta pe care le-ați văzut aici, în fața mării, au fost 119 lei. 119 lei în condițiile în care doar caracatița e 15 euro. Mega ieftin! Pentru locație și unde ești e super ieftin. Berea a fost 2 euro, salmorejo a fost 4, și pulpo 15. Și pâinea”, a spus Cristi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
anaf datorii la stat jpeg
Andrei Piedemonte, pilot de curse off road, a murit într un accident produs pe E85  Foto Facebook Federația Română de Automobilism Sportiv jpg
plaja suncuius calator in bascheti
Brigitte Macron jpg
Metoda șosetelor umede pentru scăderea febrei Colaj Instagram
Concert Coldplay Bucuresti 03 foto Denis Grigorescu jpeg
Cetatea medievala Deva  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (31) jpg
Copiii sunt mult mai expuși îmbolnăvirilor, deoarece nu au un sistem imunitar foarte puternic, așa cum îl are un adult  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net