Nota de plată i-a lăsat fără cuvinte pe 3 români care au comandat mai multe feluri de mâncare într-un restaurant din Spania

În ultima vreme, românii s-au orientat mai mult spre vacanțele din străinătate, însă nu-i de mirare, având în vedere că există mai multe oferte pentru cazare și mâncare, decât la noi. Recent, câțiva români care și-au petrecut concediul în Spania au rămas surprinși când au primit o notă de plată.

Românii care au rămas uimiți de nota de plată primită într-un restaurant/ Foto: Shutterstock
Românii care au rămas uimiți de nota de plată primită într-un restaurant/ Foto: Shutterstock

3 Români aflați în Spania au mâncat într-un restaurant mai multe feluri de mâncare, începând de la salate, ciorbă, până la grătar și creveți. Ei bine, la final, aceștia s-au trezit cu o notă de plată extrem de surprinzătoare. În loc să achite o sumă grasă, așa cum se așteptau, aceștia au avut de plată doar 42,60 de euro. Totul s-a petrecut într-un restaurant din Alicante, Spania, iar întreaga experiență a celor 3 turiști a fost împărtășită pe rețelele de socializare.

3 Români au mâncat pe săturate în Spania și au plătit doar 42,60 de euro 

Pe un grup dedicat vacanțelor și experiențelor turiștilor care călătoresc în Thasos (Grecia), unul dintre români a decis să posteze prețurile comercianților din Spania. După ce a precizat că a plătit doar 42,60 de euro, adică 210 lei pentru mai multe feluri de mâncare, utilizatorii au rămas fără cuvinte. Acesta a menționat, de asemenea, că suma s-a împărțit la 3 persoane, ceea ce înseamnă că au achitat 70 de lei de persoană pentru întreaga masă.

„Din păcate sau din fericire, anul acesta nu a fost să fie Grecia, Spania a fost câștigătoarea. Pentru cei curioși de preturi atașez un bon de masa pentru 3 persoane. Țin să menționez că la Meniu 12 erau incluse o ciorbiță de văcuță, o porție de sardele la grătar, o salată de măsline, roșii plus alte verdețuri și o bere mică. O cafea buna de tot 1.3 €, o halbă de bere 4 €, o porție bună de creveți picanți 10 €. Eu zic că nu e rău deloc”, a scris românul pe grupul Forum Thasos.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net