A primit o notă de plată de 60.000 de dolari după ce a mers la restaurant! Motivul uluitor care a provocat încurcătura

Probabil că ni s-a întâmplat tuturor să primim nota de plată la un restaurant și să ni se pară că suma este exagerat de mare. Însă, o femeie din China, a avut parte de șocul vieții ei, după ce i s-a spus că trebuie să achite 60.000 de dolari! Iar motivul pentru această încurcătură este uluitor!

Totul s-a datorat unei poze cu mâncarea / foto: Shutterstock
Totul s-a datorat unei poze cu mâncarea / foto: Shutterstock

Potrivit celor de la observatornews.ro, femeia, cunoscută doar ca Wang, a mers la restaurant împreună cu o prietenă, însă nu au avut parte deloc de masa liniștită la care sperau. După ce au primit mâncarea, se pare că Wang a făcut o poză preparatelor, pe care a postat-o pe rețelele de socializare.

Până acum, nimic nu pare ieșit din comun. Din păcate, femeia nu a remarcat că, în poză se mai afla și un cod QR lipit de masă, care permitea clientului să comande și să plătească online.

Poza a fost postată rapid pe WeChat Moments, unde femeia avea un cont privat. Cu toate acestea, din lista ei de prieteni nu au lipsit persoane care au încercat să profite de situație. Mai precis, mulți oameni au scanat codul QR din poză și au comandat mâncare în numele femeii! Iar deși Wang a șters poza, comenzile au continuat!

Notă de plată de 60.000 de dolari la restaurant

Se pare că în numele femeii s-au comandat nu mai puțin de 1.850 de porții de rață, 2.580 de calamar, cât și 9.990 de porții de paste cu creveți! Din fericire, restaurantul nu i-a cerut femeii să plătească nota de plată uriașă, care deja ajungea la 60.000 de dolari! Când și-au dat seama ce se întâmplă, angajații localului au mutat-o pe Wang la altă masă, unde era și alt cod QR.

Iar în privința miilor de comenzi făcute sub numele femeii, acestea au fost ignorate. Potrivit celor din conducerea restaurantului, nu este posibil ca persoanele care au făcut gest să fie depistate, iar problema nu poate fi rezolvată.

image
image
image
image
image
image
trandafiri albi foto magnolia jpg
casa thesun1 jpg
casa colaj tiktok jpg
Dieta Atlantica jpg
vapor istock jpg
castelul predjama pixabay jpg
Rimetea FOTO Shutterstock jpg
Lavanda jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net