Lucrul pe care trebuie să-l pui sub preșul de la intrarea în locuință. Metoda care te ajută să ai parte de noroc, bani și iubire în 2024

Poate că nici nu ne dăm seama cum trece atât de repede timpul, însă deja înaintăm tot mai mult în luna decembrie, iar Revelionul este mult mai aproape decât avem impresia! Ei bine, potrivit tradițiilor, putem să punem un anumit obiect sub preșul de la intrare, pentru a avea un 2024 plin de succes!

Banii sub preșul de la intrare ne pot aduce un an plin de succes
Banii sub preșul de la intrare ne pot aduce un an plin de succes

Există, fără doar și poate, nenumărate tradiții pentru noaptea de Revelion, care ne promit un an nou plin de succes, în toate capitolele vieții. Ei bine, un număr destul de mare de români respectă aceste tradiții, în speranța că vor oferi o mână de ajutor destinului lor, iar noul an va fi unul plin de noroc!

Iar una dintre aceste tradiții ne spune că este bine să punem sub preșul de la intrare bani! Mai precis, câteva monede puse sub preș ar putea atrage norocul și banii în viața noastră, în anul următor! Chiar și bioenergoterapeutul Lidia Fecioru ne recomandă să respectăm această tradiție!

Obiectul de sub preș care ne poate aduce un an nou plin de succes

„Banii nu dispar de lângă noi, dacă punem nişte bani sub preşul de la intrare. Nişte monede. Se spune că este bine să punem o bancnotă la uşă şi cineva să calce pe ea cu noroi, pentru ca ea ne va aduce noroc.

Să punem o monedă chiar sub prag. Este un ritual foarte vechi, pe care îl au şi budiştii. Banii vor găsi un obstacol la ieşirea din casă”, ne sugerează bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, conform sursei citate.

Desigur, pe lângă astfel de tradiții, care încearcă să ne ofere un mic plus de noroc de-a lungul noului an, mai există și nenumărate alte obiceiuri populare de care ne putem bucura în această perioadă! De exemplu, colindele sunt de nelipsit de Anul Nou! În această perioadă, tinerii din toată țara vor merge cu plugușorul, sorcova, buhaiul și vor încânta lumea!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Oleksandr Pielieshenko jpg
image
image
image
image
image
image
prosoape jpeg
christian al VII lea jpeg
camera hotel png
Pestera Craniilor png
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
carte pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net