Lidia Fecioru, leac împotriva țiuitului urechii. Se prepară extrem de simplu și nu ai nevoie de multe ingrediente

Una dintre cele mai deranjante probleme cu care ne-am confruntat cel puțin o singură dată în viață a fost țiuitul urechilor. Este destul de deranjant și de multe ori pare greu de combătut. Din fericire, și de data aceasta Lidia Fecioru are un leac împotriva acestei afecțiuni. 

Cum scăpăm de țiuitul urechii / foto: Pixabay
Cum scăpăm de țiuitul urechii / foto: Pixabay

Prezentă în emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3, în cadrul rubricii „Leacul zilei”, cunoscutul bioenergoterapeut a vorbit despre un balsam care se face în casă și ajută la remedierea problemei țiuitului urechii

Cum se prepară balsamul care tratează țiuitul urechii 

Lidia Fecioru a prezentat ingredientele și pașii de urmat pentru balsamul care tratează țiuitul urechii:

„Există un balsam foarte ușor de făcut. Se iau 100 de grame de usturoi, se dă prin blender, apoi turnăm un pahar de alcool de 40 de grade, 50 de mililitri de miere și 30 de mililitri de tinctură de propolis.

Aceste ingrediente le punem într-un borcan, le acoperim și le lăsăm 10 zile la întuneric. În tot acest timp agităm borcanul în fiecare zi și îl punem din nou la întuneric la temperatura camerei.

Soluția se bea până termină, câte o linguriță mică de trei ori pe zi cu 30 de minute înainte de masă", a explicat Lidia Fecioru, la Antena 3 CNN.

Lidia Fecioru, leac pentru tuse 

Fiind vremea sezonului rece, imunitatea este la pământ, iar răcelile și virozele își fac simțită prezența. Lidia Fecioru oferă un remediu pentru tuse. Nu este nevoie de prea multe ingrediente și băutura se prepară extrem de simplu:

„Pentru că toată lumea este răcită, voi da un leac pentru tuse. Luăm o ceaşcă de lapte, pune o lingurinţă de unt, o linguriţă de miere, un vârf de linguriţă de bicarbonat şi un gălbenuş de ou.

Este aur curat pentru tuse. Pentru adulţi, se pune şi o linguriţă de coniac", a mai spus Lidia Fecioru, în cadrul rubricii Leacul zilei din emisiunea Adevăruri ascunse de la Antena 3 CNN.

image
image
image
image
image
image
trandafiri albi foto magnolia jpg
casa thesun1 jpg
casa colaj tiktok jpg
Dieta Atlantica jpg
vapor istock jpg
castelul predjama pixabay jpg
Rimetea FOTO Shutterstock jpg
Lavanda jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net