Lidia Fecioru, leac împotriva țiuitului urechii. Se prepară extrem de simplu și nu ai nevoie de multe ingrediente

Una dintre cele mai deranjante probleme cu care ne-am confruntat cel puțin o singură dată în viață a fost țiuitul urechilor. Este destul de deranjant și de multe ori pare greu de combătut. Din fericire, și de data aceasta Lidia Fecioru are un leac împotriva acestei afecțiuni. 

Cum scăpăm de țiuitul urechii / foto: Pixabay
Cum scăpăm de țiuitul urechii / foto: Pixabay

Prezentă în emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3, în cadrul rubricii „Leacul zilei”, cunoscutul bioenergoterapeut a vorbit despre un balsam care se face în casă și ajută la remedierea problemei țiuitului urechii

Cum se prepară balsamul care tratează țiuitul urechii 

Lidia Fecioru a prezentat ingredientele și pașii de urmat pentru balsamul care tratează țiuitul urechii:

„Există un balsam foarte ușor de făcut. Se iau 100 de grame de usturoi, se dă prin blender, apoi turnăm un pahar de alcool de 40 de grade, 50 de mililitri de miere și 30 de mililitri de tinctură de propolis.

Aceste ingrediente le punem într-un borcan, le acoperim și le lăsăm 10 zile la întuneric. În tot acest timp agităm borcanul în fiecare zi și îl punem din nou la întuneric la temperatura camerei.

Soluția se bea până termină, câte o linguriță mică de trei ori pe zi cu 30 de minute înainte de masă", a explicat Lidia Fecioru, la Antena 3 CNN.

Lidia Fecioru, leac pentru tuse 

Fiind vremea sezonului rece, imunitatea este la pământ, iar răcelile și virozele își fac simțită prezența. Lidia Fecioru oferă un remediu pentru tuse. Nu este nevoie de prea multe ingrediente și băutura se prepară extrem de simplu:

„Pentru că toată lumea este răcită, voi da un leac pentru tuse. Luăm o ceaşcă de lapte, pune o lingurinţă de unt, o linguriţă de miere, un vârf de linguriţă de bicarbonat şi un gălbenuş de ou.

Este aur curat pentru tuse. Pentru adulţi, se pune şi o linguriţă de coniac", a mai spus Lidia Fecioru, în cadrul rubricii Leacul zilei din emisiunea Adevăruri ascunse de la Antena 3 CNN.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
cosmos 7682504 1280 jpg
condimente pixabay jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
Ziua Regalităţii  10 Mai, ziua cu triplă semnificaţie istorică jpeg
Muste insecticide larvicide capcane scaled jpg
izvorul tamaduirii ce nu ai voie sa faci in aceasta zi sfanta ca pastele 1 jpg jpeg
icoana Izvorul Tamaduirii
Taylor Swift Foto Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net